tiistai 21. joulukuuta 2010

Penn Badgley JustJaredin haastattelussa

Penn Badgley jutteli JustJared.Comille Easy A- elokuvasta ja GG:n näyttelijöiden projekteista sarjan ulkopuolella. Haastattelu on tehty ilmeisesti elokuussa Los Angelesissa.

JJ: Mikä viehätti Easy A-leffan roolissa?
PB: Ensinnäkin, se oli älykäs elokuva. Lukio- komediaksi se oli häkellyttävän aikuismainen ja rehellinen, mistä pidin. Monet ovat verranneet sitä John Hughesin elokuviin, ei sillä, että olisimme ylettyneet samalle tasolle. Easy A:ssa on paljon viittauksia niihin elokuviin ja muutamia kunnianosoituksia. Minusta se johtuu elokuvan rehellisyydestä. John Hughesin elokuvat olivat niin ikonisia, koska ne olivat mahtavia kuvauksia 80-luvun amerikan teineistä ja tämä on jollain tapaa sen kehitys. Se on heijastus siitä, miten lapset toimivat sosiaalisella medialla, kuten Facebookilla ja Twitterillä ja tavalla joka muuttaa kaiken. Se näyttää tavan miten toimimme.

JJ: Sosiaalinen media on kehittynyt Gossip Girlin alusta lähtien, mikä myös kertoo sen, miten digitaalinen maailma muuttaa sosiaalista kanssakäymistä.
PB: Joo, noinhan se menee. GG on juuri samanlainen juttu ja juuri siksi ihmiset ovat vastanneet siihen. Yksi niistä syistä.

JJ: Millaista on olla sarjan kuvauksissa, kun näyttelijät ovat menestyneet omillaan?
PB: Kaikki tekevät muutakin, mikä on hienoa. Taylor Momsenilla on musiikkinsa ja hän rakastaa sitä todella. Näin hänet sen jälkeen, kun hän vieraili Lettermanissa ja hän oli niin innoissaan. Se on mahtava juttu hänelle. Hän saa tehdä mitä rakastaa.

JJ: Oletko nähnyt jo Jessica Szohrin Piranhan?
PB: Ei, en ole vielä, mutta haluan itseasiassa nähdä sen. Kuulin, että se on B- kauhuelokuvien hieno paluu.

JJ: Blake Lively menestyy myös. (Penn ja Blake seurustelivat vielä haastattelun aikaa
n.)
PB: Hän tekee uskomattomia asioita, muodissa ja filmeissä. En voisi olla enemmän ylpeämpi hänestä. Hän on todella spesiaalissa asemassa, olen saanut kurkata kulissien taakse, kun hän on tehnyt niitä ja on todella mahtavaa katsoa häntä, koska hän on niin vahva nainen. Naisilla on erilainen tie menestykseen ja erilaisia mutkia matkassa ja hän tekee kaiken kauniilla ja mahtavalla tavalla ja on mahtavaa olla mukana siinä.

JJ: Millainen on täydellinen päivä, kun et tee töitä?
PB: Inhottaa puhua siitä kun ei ole oikein mitään näytettävää. Hienoon päivään kuuluu musiikki. Kun olen oikean pianon luona, olen niin rentona. Jos voisin soittaa muutaman tunnin musiikkia kaverin kanssa ja mennä sitten katsomaan mahtavaa show'ta, se olisi ihanteellista.

Lue lisää:
Penn Badgley Interview -- JustJared.com Exclusive!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti