maanantai 13. joulukuuta 2010

Läheneekö Gossip Girl loppuaan?

Gossip Girl ei ihan vielä heitä pyyhettä kehään, mutta E!online-nettisivuston mukaan niin voisi kuvitella tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

Leighton Meester kertoi milloin hänen mielestään on aika luopua.

- Vielä kaksi vuotta, Hän kertoi äskettäin E!onlinelle. Leighton lisäsi päälle, että hän sanoi niin, koska sopimukset ovat allekirjoitettu siihen asti.

Leigh toki nauttii sarjassa työskentelystä ja New Yorkissa asumisesta ja sanoo, että sarjan tekijät ymmärtävät hyvin, jos sarjan nuoret näyttelijät tarvitsevat aikaa toiseen projektiin.- Silloin voi olla valmistautunut muuhun, kun sarja päättyy.

Noh, päättyykö sarja sitten kahden vuoden sisään myös? Leighton vastasi kinkkiseen kysymykseen näin: - En tiedä. Mutta mielestäni silloin voi sanoa, että voi lopettaa huipulla.

Hän kommentoi myös hyvin markkinoitua uutta elokuvaansa Country Strong, jossa hän esittää Chiles Stantonia.

- Minusta on hienoa katsoa peiliin, tunnistamatta itseään. Minulla on roolissa iso tukka, isot ripset, akryyli kynnet, rajaaja, sinisiä nahka-asuja. Se oli hauskaa. Ihan kuin olisi leikisti pukeutunut kantri- Barbieksi.

Entä aikooko Leighton jatkaa Tv:n parissa Gossip Girlin lopettua. - Öö, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Sen täytyisi olla juuri oikea sarja, kuten myös elokuvakin.

Lähde: E!online

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti