tiistai 14. joulukuuta 2010

Leighton Allure-lehdessä

Gossip Girlin Leighton Meester poseeraa kannessa Allure-lehden tammikuun numerossa.

24-vuotias näyttelijätär puhui lehdelle mm. näistä asioista:

Chuckin ja Blairin suhteesta:

- Voin aika paljon samaistua siihen. En välttämättä siksi, koska se on dramaattinen ja myrskyisä suhde, vaan koska heidän rakkautensa on todella aitoa eivätkä he rakasta pelkän dramaattisuuden vuoksi. Se on oikeaa rakkautta. Heidät on tarkoitettu toisilleen.

Leighton oli ennen bilehile: - Meillä oli hulluuuja bileitä, meillä oli DJ:tä, bändejä, juoman jäädyttäjä, tulitanssia. Yksi kämppiksistäni poltti otsarinsa liedellä, kun yritti sytyttää sikarin. Sitten juominen on yksi juttu, kännääminen toinen. Ja huumeita en suvaitse ollenkaan. Yllättyisit siitä, kuinka moni käyttää niitä. Jos menee ulos ja elää yöelämässä, niin siellä sitä tehdään.

Väitetyistä erimielisyyksistä kollega Blake Livelyn kanssa: - On harmillista, että naiset kuten esim. sinkkuelämään poppoo pannaan vastakkain. Ihmiset sanovat kateelliseksi. Haloo! He kaikki ovat rikkaita, menestyviä ja hienoja näyttelijöitä.

Rakkauselämästään:

- On hienoa olla rakastunut. On eittämättä mahtavaa kuherrella ja harrastaa seksiä ja jakaa elämänkokemuksia jonkun kanssa. Mutta on Ok, jos ei löydä sitä oikeaa 24-vuotiaanakaan. Voit löytää sen oikean jonain päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti