maanantai 20. joulukuuta 2010

Leighton Meester JustJaredin haastattelussa

Gossip Girlin kuvankaunis näyttelijätär Leighton Meester oli justjared.comin haastattelussa. Hän puhui enimmäkseen Country Strong-elokuvastaan.

JJ: Olen vihainen, että Faith Hill varasti sinun ja Garret Hedlundin upean Give In To Me dueton Country Strong- elokuvan soundtrackilla.
LM: (nauraa) Olen varma, että he julkaisevat senkin jossain välissä. Soundtrack on kaunis, kuuntelen sitä toistolla.

JJ: Millaista oli kuvata elokuvaa?
LM: Todella hauskaa, erilaista ja se oli hieno kokemus.

JJ: Musiikin takia?
LM: Ei, vaan rakastuin heti hahmoon, käsikirjoitukseen ja tapaan, miten Shana Feste kirjoittaa ihmissuhteista ja vuorovaikutuksesta. Rakastin hahmoa ja minusta tuntui siltä, että tahdoin tehdä hänelle oikeutta. Ja kaiken lisäksi Gwyneth Paltrowin läsnäolo projektissa oli iso houkutus minulle. Sitten tuli musiikki, ja minusta se oli elokuvasta mahtava osa, koska musiikki on kaunista ja myös osa tarinaa. Se kertoo paljon leffasta.

JJ: Ja sait tutustua toisenlaiseen musiikkiin.
LM: Joo, en ole koskaan tehnyt tätä. Ihan kuin toinen maailma. Nashville on täysin toinen maailma. Heidän musiikkinsa on todella inspiroivaa, ollessa ja työskennellessä siellä.

JJ: Saitko nauttia Nashvillesta kuvausten lomassa?
LM: Joo, kuvasin Gossip Girliä New Yorkissa samaan aikaan, joten ramppasin edes takaisin. Kuvasin elokuvaa viikonloppuisin Nashvillessä. Kaikki toistivat koko ajan, mennään ulos, tehdään jotain, mutta minun täytyi kiirehtiä koneeseen tai mennä nukumaan pysyäkseni järjissäni. Menin muutamaan otteeseen ulos, kun menossa oli harjoittelut. Shana vei minut Honky-Tonkiin ja katsoimme siellä muutamia live-esiintymisiä. Hahmoni käy itse aikamoisen skaalan läpi esiintymisissä. Hän aloittaa epävarmana ja alkaa tehdä sitten omaa juttua ja pystyy esiintymään kunnolla. Näimme ihmisten esiintyvän honkey-tonkissa. He leikkivät viskillä ja hyppäsivät ylös baarissa. Täysin erilainen ja sitten Shana sanoi katso. Menimme myöhemmin Rymaniin, jossa esiintyi Carrie Underwood ja Martina McBride. He ovat sellaisia isoja tähtiä, jotka osaavat ottaa lavan haltuun. Chilesin esiintymisen kaari. Hän aloittaa laulamatta mitään ja pystyy lopulta esiintymään areenalla.

JJ: Sinulla on faneja ympäri maailmaa ja olet roolimalli monelle. Millaista se on?
LM: En voisi koskaan oikeastaan sanoa, että haluan olla sellainen, koska on tärkeää elää omaa elämäänsä. Onneksi tahdon elämältä onnea ja terveyttä ja kasvua ihmisenä ja näyttelijänä. Toivottavasti, jos joku katsoo tuosta esimerkkiä, niin he näkisivät sen positiivisena. Samaan aikaan kun valitsen rooleja ja teen valintoja roolissa, sen täytyy olla sopiva minulle.

JJ: Onko Sinulla suunnitelmia joululle?
LM: Ei. En halua suunnitella. Olen vain todella innoissani, että saan viettää perheeni kanssa aikaa. Ja kun olen Floridassa, en tee yhtään mitään. Me vain nautimme syömisestä, nukkumisesta, leffojen katsomisesta ja videopelien pelaamisesta.

Lue lisää: Leighton Meester Is ‘Country Strong’ — Exclusive Interview

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti