sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Leighton Vancouver Sun-lehden haastattelussa



Leighton Meester
tekee pienimuotoisen kesäkiertueen Check in the dark- yhtyeen kanssa ja toinen keikka oli Vancouverissa, Kanadassa. The Vancouver sun- lehti sai tilaisuuden jututtaa Leightonia.

* Hän teki aiemmin popahtavaa musiikkia, mutta on vaihtanut tyylinsä hippiin, folkiin.
- Tykkään tehdä yhteistyötä, mutta tunnen, että folk- musiikki on lähempänä sydäntäni. Lisäksi se pysyy rehellisempänä kasvukokemuksistani, rakkaudesta ja päinvastoin. Kuuntelin tätä musiikkia jo ollessani 6-vuotias.

* Folk- musiikki oli pohjana jo silloin, kun hän alkoi työstää sanoituksia biiseihin. - Otin kitarani ja aloin kirjoittaa melodioita ja sanoja tuosta noin vaan.

* Leighton kuljettaa koiraansa Trudyä mukaan harjoituksiin. - Olen laulanut hänelle siitä asti, kun hankin hänet. Hän tykkää käpertyä ja kuunnella.

* Näyttelijätär sanoo pitävänsä kiertueella olemisesta. - Rakastan ajaa. Lentokone on liian ahdas minulle. Pidän maan näkemisestä.

* Leighton on ollut nyt Singaporessa ja Thaimaassa ja hän haluaa tuoda lavalle trooppisia värejä. - Rakastan olla värien ympäröimänä. Lavalla tulee olemaan paljon huiveja ja kukkia. Otan mukaan paljon omia vaatteitani. Tykkään tuoda paljon juttuja kotoani. Tuon matonkin.

* Hän on tyytyväinen uuteen musiikkityyliinsä. - Tämä on paljon totuudenmukaisempaa. Mutta olisi aika hassua, jos pukisin ylleni lihamekon. (Hän viittasi Lady Gagan asuun Mtv gaalassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti