sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Blake La Times-lehden haastattelussa

Blake Lively oli La Times- lehden haastattelussa. Lehdessä oli mm. näistä:

* Blake ei itse tiedä olevansa kauneuslistoilla, eikä hän muutenkaan seuraa uutisia itsestään. Hän on esim. Maxim Hot 100- listauksessa sijalla 13. - Mikä se on?, Blake kysyy listasta. - Pääsinkö sille? Onko se hyvä? Mahtavaa! Voin kertoa lapsilleni tuosta joku päivä.

* Oliver Stonen mukaan Blake joutuu todistelemaan taitojaan enemmän, koska on niin kaunis. - Sen hinnan hän joutuu maksamaan, koska on blondi ja kaunis. Hänen täytyy tehdä enemmän töitä kunnian eteen... ja hän on oikeasti hyvä näyttelijätär.

* Blake puhuu Ophelia- hahmostaan Savages-elokuvassa: - Novellissa hahmon oli kirjoittanut mies, kuten elokuvassa ja vanhemman miehen on vaikea tietää, millaista on olla 20-vuotias tyttö. Ja aseenteeni on sellainen, että jos hän tekee jotain, mikä ei tunnu oikealta, niin yritetään sitten ymmärtää miksi. Hän on esimerkiksi vähän pessimisti novellissa, mutta minusta oli tärkeää, että hän on toiveikas. Jos joku on toiveikas ja uskoo hyvään, niin se on paljon voimakkaampaa, kun valon lähde napataan ja uhataan polttaa.

Blake pyrkii esittämään hahmoja, joilla on ongelmia. Kuten huumeongelmia. - Haluan esittää hahmoja, jotka ovat vaikeita. Useimmiten huumeongelmaisia. En ole koskaan kokeillut huumeita. En tiedä, miten päädyn aina näihin seksuaalisesti varautuneisiin huumeaddikteihin. Kolmannella kerralla totesin, että olen esittänyt tälläistä aiemmin!

Lue lisää: La Times

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti