keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ed haastattelussa

Ed Westwick oli Grungygentleman.comin- sivuston haastattelussa. Tässä kooste siitä. Koko jutun voi lukea täältä: grungygentleman.com

* Hyvistä väleistä muotisuunnittelija Tommy Hilfigeriin, jonka puolesta puhuja hän on. Tommy saa nyt CFDA Lifetime
Achievement-palkinnon.

- Joo. Olemme olleet ystäviä jo muutaman vuoden nyt. Se on yksi isoimmista muotitaloista ja on aina ollut, joka on aivan uskomatonta. Tommy on mahtava persoona ja suunnittelija. Palkinnon saaminen on suuri saavutus. Jotkut jotka ovat voittaneet sen ovat yhtä fantastisia, joten on aika sopivaa myöntää hänelle tämä. Minulle tulee brändistä ensimmäisenä mieleen, että se on tosi klassinen, jolla on siis todella klassinen tyylikin asuilla, kuten muullakin. Joten on ollut kunnia käyttää vaatteita tilaisuuksissa tai vain yksityiselämässä. Joten meidän välinen yhteys on ollut fantastinen. Olen hänen faninsa.

* Miten hän haluaisi GG:n päättyvän: - Se on biljoonan dollarin kysymys, eikö niin? Meillä on aina kausien lopussa niin monia cliffhangereita, ja kysytään aina palaavatko Chuck ja Blair yhteen. Ja tietenkään he eivät ole tehneet niin. Olen varma, että he antavat satumaisen päätöksen sarjalle, jonka se ansaitsee. Toivottavasti Blair ja Chuck päätyvät yhteen. Haluaisin sarjan päättyvän niin. Mutta miten, niin en ole varma miten haluaisin niin käyvän.

* Mitä GG:n jälkeen. Onko hänellä unelma rooleja?
- Noh, ainahan voi uneksia ja sanoa haluavansa näytellä James Bondia jonain päivänä. Mutta minä haluan tehdä eri asioita eri genreistä, ja niiden pitää olla hyviä tarinoita. Niin haluan tehdä; työstää mahtavia tarinoita mahtavien työntekijöiden kanssa. Kaikesta on kyse tarinasta. Johonkin tuntuu tarrautuvan ja sitten täytyy ottaa askel siihen suuntaan. Olen aika lailla alussa urallani, joten haluan tehdä eri asioita ja kokeilla kaikkea.

* Hyväntekeväisyystyöstä: - Yritän olla yhdessä mukana, Men's Healt Forum I New Yorkissa. Se puhuu miessyöpäpotilaiden puolesta. Heillä on tilaisuus isänpäivän viikonloppuna Nykissä. Valitettavasti, en ole silloin Nykissä, muuten olisin siellä varmasti. Tuon tyyppiset projektit ovat tärkeitä. On hienoa, että voin auttaa jotenkin hoidoissa ja tiedottamisessa.

* GG:n hulluin tarina: - Hulluin oli, kun yksi ohjaajistamme, kun kuvasimme Plaza-hotellissa, kaatui portaissa, löi kasvonsa ja mursi nenänsä. Se aiheutti vähän paniikkia. Onneksi hän oli kunnossa, mutta olimme paniikissa. Tuottajat, jotka ovat hyviä työssään, mutta eivät ole oikein kokeneita ohjaamaan, ovat vähän kömpelöjä panemaan asioita oikeille paikoilleen yms. Mutta hommat saatiin reilaan. Mutta se oli aika hullua ja panikoin hetken. Yksi ohjaaja vain käveli alas portaita ja kaatui ja mursi nenänsä... tuo tuli mieleeni kun ajattelen asiaa nyt.

* Mitä seuraavaksi? - Minulla ei ole mitään julkaisukelpoista juuri nyt. Relaan ja valmistaudun palaamaan töihin. Toivottavasti tulee jotain isoa ja mielenkiintoista pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti