keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Sadannen jakson juhlintaa


Sadannetta jaksoa juhlittiin melkein koko näyttelijätiimin voimin uudestaankin, tällä kertaa pormestari Mayor Michael Bloombergin kanssa New Yorkissa, GG:n kuvauksissa 26.1.2012
Mies kunnioitti sarjaa antamalla sarjalle diplomin.

Mukana juhlinnassa olivat Ed Westwick, Kelly Rutherford, Blake Lively, Penn Badgley, Matthew Settle ja Kaylee DeFer.

Juhlista


* Gossip Girl on ollut kallis sarja ja siihen on uponnut ainakin 200 miljoonaa. Noin 6 300 henkilöä on osallistunut sarjan tekoon.

***

Blake ja Leighton hehkuttivat aiemmissa juhlissa sarjan taivalta näin E!onlinelle: Blake: - En voi uskoa, että viisi vuotta on mennyt. Tämä on ollut hullua. Ei tunnu yhtään siltä, että olemme tehneet sata jaksoa, koska tämä on ollut niin hauskaa. Leighton: - Tuntuu kuin olisin ollut mukana koko elämäni ajan, olen ihmeissäni. Sadas jakso! Tämä tuntuu melkein koko elämältä, mutta samalla se tapahtui tosi nopeasti. Kuin olisimme tulleet eilen tänne.

Penn Badgley on kiitollinen tilaisuuksista, jotka ovat avautuneet GG:n myötä. - Tämä on ollut todella mielenkiintoinen kokemus ja on antanut meille kaikille paljon, oli kyse sitten näyttelystä tai omasta elämästä. Merkittävä ja määrittävä kokemus isossa mittakaavassa.

Ed Westwick haluaa painottaa Pennin sanoja ja lisää: - aikamoinen saavutus, täytyy sanoa. Tuntuu, kuin tämä kaikki olisi tapahtunut nopeasti. Meillä menee edelleen vahvasti ja odotan innolla seuraavaa sadannetta jaksoa! Pitää katsoa mitä tapahtuu.

Videot: http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/happy_gossip_girl_day_go_behind_scenes/289451

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti