sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Leighton Marie Claire-lehden kannessa



Gossip Girlin Leighton Meester on Marie Claire-lehden maaliskuun numeron kannessa ja lehti jututti nuorta naista keilahallilla.

Leighton rakastaa keilaamista ja on käynyt jo kahdesti tällä viikolla keilaamassa. Mutta se ei tarkoita sitä, että hän olisi hyvä siinä.
- En koskaan harrastanut mitään lajia. En ollut missään hyvä. Ehkä tarvitsen isomman kohteen, Leighton tuumaa.

Leighton puhuu myös perheestään, joka on ollut aika ongelmallinen.

- Perheelläni on hullu historia. Ehkä kaikkein hulluin mitä olen kuullut. Leightonilla on kuitenkin myös hyviä muistoja Marco Islandilla kasvamisesta. - Kun nyt muistelen menneitä, näen sen hyvässä valossa. Se ei ollut mutkatonta, mutta kävin paljon ulkona ja menin rannalle. Oli myös onnellisia ja hauskoja aikoja. - Voit ottaa sen mitä annetaan ja pitää sitä tekosyynä pilata kaikki. Mutta olen aina käsitellyt asiat, jotka ovat tulleet vastaan elämäni aikana. Pidän itseäni onnekkaana. Minulle ei koskaan valehdeltu ja minua rakastettiin.

Kun Meester oli 10-vuotias, hän osallistui Atlantassa mallihakuun joululomalla. Agentti kiinnitti häneen huomion ja vei tytön New Yorkiin. - Ja jäin sille tielle. En palannut koskaan Floridaan. Se oli siinä.

Leighton asui äitinsä kanssa West Villagessa, sitten Inwoodissa. Hän jakoi mainoksia työkseen. - Työskentelin paljon, vaikka olin vasta lapsi. Se vaikutti minusta normaalilta.

Leighton jätti New Yorkin 14-vuotiaana ja muutti Los Angelesiin. Hän asui äitinsä kanssa Hollywoodin ja La Brean kulmauksessa. Hän otti aina tilaisuuden tullen näyttelytunteja. Aikuisten kanssa. - En voinut samaistua lapsijuttuihin. Jimmy ei pidä minusta! Kuka välittää? Olin huolissani, että meillä ei riittäisi rahaa ruokaan tai bensaan. Ne olivat ongelmiani. Meester keskitti huomionsa töihin ja opiskeluun. Hän jätti tanssiaisetkin väliin. - Lippu maksoi paljon. Enkä välittänyt jutusta kauheasti.

- Kun reaktiosi kärsimyksestä, niin silloin tiedät mistä sinut on tehty.

Hän teki muutamia vuosia pikkurooleja tv:ssä ja leffassa, ennen kuin nappasi isoimman roolin Gossip Girlissä.

Tänä kesänä hän tähdittää That's my boy-komediaelokuvaa Adam Sandlerin kanssa. Hän esittää siinä neuroottista morsianta, joka on alussa ihan kultainen, mutta muuttuu koko ajan hullummaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti