perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ed haastattelussa

Ed Westwick oli haastattelussa..

Ed tähdittää Clint Eastwoodin elokuvaa J.Edgar, jossa hän esittää FBI agenttia.

- Kun kyse on Clintin elokuvasta, niin kellään ei ole pientä osaa. Olen kiitollinen, että sain aikaa projektiin ja näytellä eri sukupolvien huippunäyttelijöiden kanssa, Ed sanoo ja viittaa pääosaesittäjään Leonardo DiCaprioon ja Clinttiin. - Clint oli näyttelijä ja tietää miltä tuntuu tulla torjutuksi. Hän on mukava tyyppi.

Chuck on viime aikoina muuttunut sekä henkisesti, että fyysisesti. Ja myös Ed itse. - Chuck on muuttunut ihan täysin. Hän oli ennen varsinainen kakara, mutta nyt hän on aikuismaisempi, itsenäisempi ja päättäväisempi. Tietysti muutokseen vaikutti se, että juonien pitää pysyä tuoreina ja olemme mielestämme onnistuneet siinä. Mutta silti vielä tarttuva..., Ed nauraa. - On hyvä, että olemme saaneet mukaan vähän New Yorkin vanhan koulu-ajan tyyliä ja näyttäneet hieman sen kehitystä. Se on aika nerokasta.
Edin mukaan kenenkään ei tarvitse olla häpeissään sarjan katsomisesta. - Jotkut nelikymppiset naiset sanovat olevansa ihan idiootteja kun katsovat sarjaa. Se on minusta hyvä asia. Kenenkään ei pitäisi hävetä asiaa.

Jos Ed olisi ollut samassa asemassa Chuckin kanssa aloittaessaan näytellä häntä, Ed olisi luultavasti kyllästynyt hahmoon. - Tälläisen hahmon näyttely on ollut seikkailu, leikkikenttä ja lupa "peliin". Kuka vain voisi tappaa saadakseen samanlaista etuoikeutta. Ja minä saan näytellä sellaista. Jos olisin tietänyt jo kaiken, olisin saattanut kyllästyä hahmoon. Tämä on oikeasti aika naurettavaa, mutta tietysti myös fantastista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti