tiistai 17. huhtikuuta 2012

Chace: Odotan sedäksi tulemista



Chace Crawfordin sisko Candice ja tämän aviomies Tony Romo saavat pian kevätvauvan, joka on heidän esikoisensa. Chace ei malta odottaa sedäksi tulemista.

- Tämä on ollut hullu kokemus. Vauva on tulossa pian! Joo, muutaman viikon sisään.

Chace lentää kotiin Teksasiin odottamaan syntymää. - Olen saanut hommat purkkiin perjantaina sarjan osalta ja sitten suuntaan kotiin.

Chace tähdittää teemaan sopivaa elokuvaa What to expect when you're expecting. Hän valmistautuu tulokkaaseen varmaan samalla tavalla kuin leffassakin. - Saatan saada samoihin aikoihin koiran, joten saatan joutua olemaan vastuussa, Chace vitsaili.

Vaippoja hän ei varmaan tule vaihtamaan. - Tulen auttamaan lapsen kanssa ja annan takaisin äidille. En tiedä vaihdanko vaippoja... Saatan hiljakseen joutua tekemään niin.

Chace on todella läheinen siskon aviomiehen Tonyn kanssa.
- Hän on todella innoissaan tästä. Hän on niin mahtava tyyppi... hän syntyi valmiiksi perustamaan perheen. Tiedäthän? Joten ymmärrän täysin. Saan nähdä hänet isänsä ja ehkä vien sivuja hänen kirjastaan! (Chace siis haluaa oppia).

Lähde: Usweekly

***

10.4.2012

Candice ja Tony ovat saaneet perheenlisäystä nyt, kun Candice synnytti pojan maanantaina 9.huhtikuuta. Nimekseen lapsi sai Hawkins Crawford Romo. Chacen odotus siis päättyi nyt.

http://celebrity-gossip.net/tony-romo/tony-romo-candice-crawford-debut-baby-hawkins-602596

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti