perjantai 27. huhtikuuta 2012

Chace haastattelussa



Chace Crawford piipahti Sydneyssä,Australiassa ja ehti vierailun aikana tehdä monia haastatteluja. Tässä otteita muutamista..

POPSUGAR AUSTRALIA (Puhelin haastattelu)

Ensivaikutelmat Sydneystä ja Australiasta?
- Kaunis maa! Olen aina halunnut tulla tänne ja tämä yhteystyö (Diet Coke) mahdollisti sen ja tämä oli liian hyvää ohitettavaksi. Olen tullut aina todella hyvin juttuun australialaisten kanssa, jopa vain semmoisten, joihin olen vain törmännyt. Olen Teksasista ja siellä on aika rento meininki - teillä on rantatunnelmaa ja hyvä sää. Menin veneilemään eilen ja se oli kaunista.

Millaista on olla setä?
- Voi luoja - en tiedä edes mistä aloittaa! Tämä on elämää muuttava kokemus jopa minun näkökulmastani veljenä. Mitä kaunein asia. Sanoinkuvaamaton. Hän on muutaman viikon vanha ja kaunein pikkuinen. Hänestä otetaan paljon kuvia ja kaikki liikkeet tulee dokumentoitua. En ole huolissani pojasta - hän on hyvissä käsissä! Hän on ok.

Millaisia rooleja etsit GG:n jälkeen?
- GG:llä on mennyt hyvin ja tämä on ollut hyvää aikaa. Haluan edes vähän jotain vaihtelua, vain jonkun hyvän projektin. Haluan vain jotain uutta, erilaista ja haastavaa.

Olet sinkku tällä hetkellä. Mistä piirteistä tykkäät naisissa? - Ai tiedät! (nauraa) Se miten he kantavat itseään, itsevarmuus. Olen avoin kaikelle. Tykkään naisesta, joka on todella spontaani, joku joka voisi vaikka lähteä telttailemaan tai konserttiin tai johonkin urheilutapahtumaan.

Millaiset välit sinulla on kollegoihisi nyt?
- Kun meidät otettiin mukaan niin nuorena ja vielä New Yorkiin, niin tämä on ollut aika satumaista ja hauskaa. Meille on kehittynyt perhe. En voi puhua kenenkään puolesta, mutta minulla on kaikkiin hyvä ja erityislaatuinen suhde. Rakastan heitä kaikkia, ihan oikeasti. Olemme pokanneet toisemme (nauraa), juonet tulevat mukaan ja sekoittavat pakkaa ja välillä tehdään töitä enemmän jonkun kanssa ja se on aika hienoa. Työskentelemme 16 tuntia päivässä ja on siunaus, että pystymme tulemaan toimeen ja pitämään hauskaa työkavereiden kanssa.

Lue lisää: Täällä


MTV

Tähditit Leona Lewisin musiikkivideota I will be. Onko tulossa mitään musikallisia kytköksiä?
- Noh, jos Madonna haluaisi minut johonkin, niin joo! Tosin lahjakkuuteni ovat rajalliset. Kumpa voisin tehdä Guns N'Rosesia. Karaokea kyllä.

Oletko Jersey Shoren fani?
- Olen pikkuisen. En valehtele, olen nähnyt muutaman jakson. Situation, joo. Pauly D, joo. Geelasin tukkani joskus samoin ja ei mennyt niin hyvin...

Oletko törmännyt heihin koskaan?
- Tapasin itse asiassa Vinnyn kerran Nykissä. Juttelin hänen kanssaan ja se oli mielenkiintoista. Hän oli mahtava, he ovat niin maanläheisiä.

Unelmarooli GG:n jälkeen?
- Haluaisin tehdä komediaa. Jotain samaan suuntaan, hauskanpitoa ja voisin pitää taukoa vähän draamasta.

Ja unelmien naisvastanäyttelijä?
- Kristen Wiig on aika hyvä. Näin juuri Bridesmaids- leffan. Tapasin hänet New Yorkissa ja on aika ihana ja meillä olisi varmaan hauskaa töissä.

Lue lisää: mtv.com.au


VIDEOHAASTATTELUJA

Project Australia
Chace interview on “The Project”

Atv
ATV Interview Chace

Hot30 Countdown Australia (Radio)
Hot30 Countdown Australia – April 24

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti