keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Spoileria

http://www.youknowyouloveme.org/gallery/albums/Show/Season5/stills/504/normal_0008.jpg
E!online: Kooste/ Redux jaksosta 5x04

- Blair luki Danin paljastuskirjan kirjan huomattuaan Louisin reaktion, joka ei ollut todellakaan mikään myönteinen. Louis suuttui siitä, kun Dan väitti kirjassa maanneensa Blairin kanssa. Blair suuttui tosissaan Danille ja totesi ettei heistä koskaan tule mitään eikä ole ollutkaan.
- Serena luuli Danin ensin kehuneen häntä kirjassa maasta taivaisiin, mutta hän oli kirjassa Sabrinana, joka on itsekäs ja pinnallinen. Ja koska Serena paljasti olleensa hahmon inspiraationa, Daniel Day-Lewis ei halunnut työskennellä leffatuotantoyhtiössä, jossa Serena työskentelee. Dan oli enemmän huolissaan Blairin kuin Serenan reaktiosta ja Serena suuttui Danille. Aika paha, että Serenan pomo haluaa nyt oikeudet Danin kirjan leffaversioon.
- Dan laittoi kirjassa Naten ja Ericin yhteen
- Chuck suhtautui hyvin kirjaan, vaikka hänen hahmollaan ei ollut onnellista loppua. Hän kuoli. Toisaalta hän murehti yksinäisyyttään.
- Rufus oli totaaliseti pettynyt Daniin, koska Dan kritisoi kirjassaan häntä ja väitti hänen olevan mies, joka meni rahan takia naimisiin.
- Dan itse oli kirjassa Dylan Hunterina, joka ei saa tyttöystäviä tai pidettyä ystäviään.

+
Chuck pyytää anteeksi Blairilta ja he käyvät vakavan keskustelun läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti