torstai 20. lokakuuta 2011

Pennin haastatteluja Margin call-leffasta osa 2

Penn Badgleyn haastatteluja Margin Call- leffasta, jossa käydään vuoden 2008 talouslamaa läpi. Mutta Penn puhuu myös Gossip Girlistä ja muusta tietenkin! Tässä koosteita haastatteluista:

Vulture

Oletko innoissasi Margin Callista?
- Joo, se on mahtava. Tämä oli minulle vedenjakava kokemus sekä näyttelijänä että luovana, tunteellisena ja hengellisenä ihmisenä. Kaikki oli todella mainiota. Ja oli lahja näytellä niin kokeneiden, mahtavien ja monipuolisten näyttelijöiden kanssa. Se oli jännittävä kokemus. Ja nyt on hyvä aika julkaista se.

Miten valmistauduit rooliin. Ymmärsitkö mistä hahmosi puhui. Hänhän oli tietokonenörtti siinä pankissa.
- Aloin ymmärtämään enemmän, mutta olihan se aika monimutkaista.

Osallistuit hiljattain Wall Streetin protestiin ja sinulla oli kyltti jossa luki: Bring back the Glass- steagall act". Tiedätkö mikä se on?
- Joo tiedän. Googlasin sen ennen kuin pidin kylttiä, koska tunsin siitä vastuuta. Mutta joku antoi sen minulle ja ajattelin, että minun täytyy tietää mitä se tarkoittaa ja varmistaa, että se on jotain positiivista. Ja sehän on.

Onko sinulla tietoa Gossip Girlin kestosta?
- (nauraa). Joo. En usko, että se jatkuu 6.kauden jälkeen, koska sopimuksemme päättyvät siihen.

Dailyfinance

Penn on huolissaan maailman taloustilanteesta, mutta ei halua itse investoida.
- En usko siihen hommaan. En tiedä johtuuko se tietämättömyydestä, naiiviudesta tai viisaudesta, kuka tietää? Luulen olleeni pikkuisen osallisena talouden romahtamiseen.

Ja koska hän oli Gossip Girlissä, hän ei tuntenut olevansa lamassa
- Katselin tilannetta sivusta enemmin kuin olin osallisena siinä.

Penn paljastaa olleensa nuorempana vähävarainen.
- Kasvoin köyhässä perheessä. En ole syntynyt kultalusikka suussa. Olen työskennellyt 12-vuotiaasta asti ja maksanut 14-vuotiaasta omat laskuni.

Hän ei aio investoida pankkeihin edelleenkään. Hän ei vain saa siitä mitään tolkkua.
- Kenenkään ei tarvitse ymmärtää sitä, mutta sehän se ongelmakin on, koska kaikki osallistuvat maailman ympäri siihen. Jos tuhlaat rahaa, osta koti, tai jos olet amerikan kansalainen, osallistuimme siihen. Asiasta ollaan vihaisia. Emme tienneet mihin meitä vedettiin mukaan.

The Wall Street Journal

Pennin ei tarvinnut valmistella talousteoriaa rooliaan varten ja hän piti hahmonsa esittämisestä.
- Minun ei tarvinnut tehdä sitä. En tarvinnut opiskella aiheesta yhtikäs mitään.

MTV Hollywoodcrush

Pennin täytyi harjoitella Jeff Buckley- rooliaan varten laulua, kitaran soittamista ja Jeffin roolin omaksumista. Hän sanoo elokuvan muuttaneen käsitystä näyttelemisestä.
- Se näytti uuden puolen musiikin välityksellä. Se oli hienoa. Olin innoissani musiikista ja opin jotain näyttelijänäkin. Kokemus oli muuttava, kaunis ja mahtava. Toivottavasti saan tulevaisuudessakin vastaan jotain yhtä intohimoista... mutta siitä tulee varmaan vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti