lauantai 8. lokakuuta 2011

Spoileria

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201193//425.gg.lc.100311.jpg
E!Online

* Kooste/Redux jaksosta 5x02

- Blair kertoi raskaudestaan ensin Danille (Hän pitää lapsen)
- Josh Safran kuvaili aiemmin Blairin ja Danin suhdetta epäromanttiseksi, mutta nyt kirjoittajat ovat kuvailleet asian näin: Eräs viisas ihminen sanoi kerran näin: Kaikkien romanssien ei tarvitse olla romanttisia. Ne voivat olla intohimoisia, salaisia, synkkiä, monimutkaisia, hauskoja, nopeita... vai uskallammeko edes sanoa, yksipuolisia. Mutta se ei tee niistä sen vähemmän todellisempaa.
- Chuck yrittää saada Blairin huomion älyttömillä tempauksillaan ja Dan yrittää auttaa Chuckia tämän ongelmissa.
- Natella kulkee lujaa. Hän kokkaa suklaakeksejä ilman sen kummempaa syytä. Hän vitsailee huumeista lääkäreiden nenän edessä! Hän myy äitiään harrastamaan seksiä Dianan kanssa!
- Louisin sisko Beatrice esiteltiin. Beatrice luulee Blairilla olevan bulimia, koska Blair kärsii raskauden takia aamupahoinvoinnista. Sisko saa selville totuuden.
- Serena oli innoissaan Charlien tapaamisesta (Joka on oikeasti Ivy!) , mutta tunne ei ollut molemminpuolinen. Ja Serena kaiken lisäksi kinusi epävarmaa Charlieta asumaan luokseen. Ja Charliehan vain esittää Serenan serkkua. Serena luulee haluttomuuden johtuvan Charlien ja äidin kylmistä väleistä, joten hän puhuu isoäidille, jotta tämä antaisi Charlielle rahaa. Charlie eroaa poikaystävästään ja muuttaa Serenan luokse. Mutta - Serenan työ vie hänet takaisin New Yorkiin ja Charlie lähtee matkaan.
- Kaikissa jaksoissa on "pääsiäismunia", eli viitteitä tulevasta.

Lue lisää >>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti