sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Shokkipäätös: Blake & Leo erosivat!

http://www.fansshare.com/media/content/570_Blake-Lively-and-Leonardo-DiCaprio-split-8670.jpg
Blake Livelyn ja Leonardo Dicaprion viiden kuukauden mittainen romanssi on tullut tiensä päähän. Kesällä ja syksyn alussa tiiviisti yhdessä viihtynyt pari on päättänyt lopettaa suhteensa, asian vahvistaa kummankin näyttelijän edustajat. He kuitenkin pysyvät kaikesta huolimatta hyvinä ystävinä, eikä eroon liity sen enempää dramantiikkaa.

Tätä voitaisiin kutsua salamaromanssiksi, koska se alkoi niin nopeasti ja tulikin nyt nopeasti tiensä päähän. Parin lähipiiri oli aiemmin sitä mieltä, että he sopisivat toisilleen täydellisesti yhteen ja alkoivat miettiä milloin Leo kihlaa Blaken.

Kummatkin ovat jo toipuneet huhujen mukaan erosta ja Blake on Boston Heraldin mukaan nähty kaverinsa Ryan Reynoldsin kanssa Bostonissa Radioheadin keikalla. ( Tosin Ryanin eksä Scarlett Johansson oli mukana). Heillä oli myöhemmin sushilounas ja seuraavana aamuna kun Blake oli lähdössä junalla New Yorkiin, heidät nähtiin pussailemassa. New York Daily News kertoo, että Ryanilla ja Blakella oli "koiratreffit", kun Livelyn Penny- koira ja Ryanin Baxter- koira kohtasivat toisensa. Blaken edustajan mukaan Blake oli Bostonissa naispuolisen kaverinsa kanssa ja nukkui hotellissa.

Leo sen sijaan on spotattu Australiassa Ex- huippumalli haussa kilpailijan Alyce Crawfordin seurasta. Lähteen mukaan he ovat tapailleet toisiaan jo noin pari viikkoa.

Harmi mikä harmi. Minusta Blake ja Leo olisivat olleet hieno aviopari...

Video: A Look Back at Blake Lively and Leonardo DiCaprio's Romance

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti