lauantai 15. lokakuuta 2011

Penn Nylon-lehdessä

Gossip Girlin Penn Badgley poseeraa Nylon Guys- lehdessä. Samalla hän jutteli uusista rooleistaan ja tietenkin sarjasta itsestään! Tässä pienoinen kooste haastattelusta:

Kuka oli Margin Call- elokuvan näyttelijöistä pelottavin?
- Jeremy Irons. Hän oli aika arvoituksellinen, koska emme tienneet mitä hän tulisi esittämään kuin vasta kolme päivää ennen kuvausten alkamista. Ja emme tienneet jopa silloinkaan mitä hän esittäisi. Ja joo, se tuli ilmi. Hänellä on aika mielenkiintoinen pukeutumistyyli. Aika upea sellainen ja se määrittelee hyvin hänet ja hän käyttää tyyliään kusettaakseen ihmisiä. Hän on mahtava ja häntä on aika vaikeaa luokitella miksikään, mutta hän on arvoituksellinen sanan jokaisessa tarkoituksessa.

Ja nyt kuvaat Jeff Buckley leffaa. Saatko puhua siitä?
- Voin puhua siitä, millainen kokemus se on ollut. Se on uskomattoman liikuttava ja muuttuva minulle. Aika henkilökohtainen ja ennennäkemättömän tunteellinen ja hengellinen kokemus, koska esitän oikeaa ihmistä ja joka on oikeasti kuollut. Ja hän on ollut lahjakas muusikko. Hän oli etsijä, matkailija, hän oli melkein kuin mustalainen, koska hän ei jäänyt pitkäksi aikaa minnekkään, oli kyse sitten kasvuvaiheesta tai lyhyeksi jääneestä aikuisuudesta. Avainasemassa on ollut se, että hän on saanut "hengittää" roolissa, kohtauksissa, taiteessa ja tässä projektissa niin paljon kuin mahdollista ja loppu on sitten vain suoritusta.

Mitä roolista jäi käteen?
- Mitä olen oppinut hänestä, on se, ettei ole rajoja. Täytyy tehdä mitä haluaa, mikä innoittaa ja liikuttaa. Tv:ssä oleminen on ollut uskomaton mahdollisuus ja pohja leffauralle, mutta GG ei innoita minua. Mutta on hyvä, että olen ollut siitä: olen voinut sitä kautta tutkailla mitä haluan ja tulen olemaan siitä ikuisesti kiitollinen.

Kuka on Danin sielunkumppani?
- Blair itse asiassa. Varmasti. En tiedä tulevatko he koskaan olemaan yhdessä, mutta täytyy tunnustaa, etten ole nauttinut mistään muista sarjan kohtauksista niin paljon kuin niistä, jotka olen tehnyt Leighton Meesterin kanssa. On ollut muutakin, kuten Dan/ Serena- jutut, jotka veivät eri juttuihin eri syistä, mutta olen pitänyt Blair/Dan kohtauksista eniten.

Suosikkejani olivat ne, joissa Jenny oli!- Minulla on ikävä Taylor Momsenia, hän on ihana! Aion pitää häneen yhteyttä uudelleen.

Toivon, että hän olisi vielä sarjassa.
- Hän on nuori ja hän kyllä keinot keksii. Hän on ihanampi ja fiksumpi kuin annetaan olettaa ja hänestä tulee uskomaton menestyjä, mitä hän nyt tuleekaan tekemään.

Mikä on yllättävin juttu ipodissasi?
- Coldplay. Se ei saa ikinä tarpeeksi kunnioitusta. Ihmiset pyörittävät silmiään yhtyeelle, koska he ovat niin järjestäytyneitä ja myyvät loppuun stadioneita, mutta täytyy sanoa, että se on todella vaikeaa! Ihmiset vähättelevät asiaa, mutta yrittäkääpäs vaan, niin nähdään!

Kumpa tekisit näytelmän...
- Näin Jerusalemin ja se oli mahtava. Kuten Arcadiakin, jonka näin vasta. Ainoa eroavaisuus niissä oli se, että Arcadia oli mieli ja Jerusalem maailman sielu ja sydän.

Lue lisää: Nylon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti