perjantai 28. lokakuuta 2011

Leighton puhui muodista ja elämästä GG:n jälkeen

Leighton Meesteriä jututettiin Roger Vivierin putiikissa.

- Vivier on aika klassinen, mutta on heillä on myös sellaisia vaatteita, joissa on napit. Ne on tehty omalla tavallaan ja kengät ovat etenkin kauniisti tehty, mutta niissä on silti myös särmää. Pidän noista käsineistä, Leighton sanoo ja näyttää käsineet. Hänen kollegansa Blake Lively ei käytä stylistiä, mutta Leighton tunnustaa tarvitsevansa apua punaiselle matolle laittautuessaan.

- Minulla on stylisti, josta on todella apua. Mutta kiinnitän itsekkin asioihin huomioita ja vierailen style.comissa ja katson kaikkia näytöksiä ja asioita joista pidän ja jotka puhuttelevat. Ja jos on mahdollisuus käyttää jotain upeaa, tunnen olevani onnekas.
Mitä Meester tulee tekemään Gossip Girlin jälkeen?
- En tiedä mitä tulen tekemään. Ehkä molempia, laulamista ja leffoja. Haluaisin jatkaa biisien kirjoittamista, esiintymistä ja musiikin tekemistä. Haluaisin matkustaa. Haluan mennä kouluun. Haluan hoitaa puutarhaa, kokata ja työskennellä sellaisten asioiden parissa, jota en ole aiemmin voinut tehdä.
Leighton arvostaa nykyistä tilannettaan.
- Nautin nykyhetkestä paljon. Kun muistelen menneitä, tulen siihen johtopäätökseen, että tämä on kohtaloni ja on ollut mahtavaa näytellä parikymppisenä sarjassa ja asua New Yorkissa ja näytellä rakastamaani hahmoa Blairia. Joskus se on menneisyyttä, mutta nyt se on nykyhetkeä ja rakastan sitä.

Lähde: Fashionista.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti