maanantai 2. toukokuuta 2011

Taylor Momsenin haastattelu

http://taylor-momsen.net/pictures/albums/photoshoots/071/normal_003.jpg
Gossip Girlin Taylor Momsen avautui Aolille. Tässä kooste siitä:

Mitä tekisit koko loppuelämäsi ajan?
- Musiikkia. Minun ei tarvitse paljon asiaa miettiä.

Rakastuitko ensin musiikkiin vai näyttelyyn?
- Epäilyksettä musiikkiin.

Pidätkö enemmän bändiläisistäsi kuin Gossip Girl kollegoistasi?
- Noh, aika epäreilu kysymys. Sinun pitäisi kysyä hengaanko kaikkien työkavereideni kanssa? GG:ssä olemme tiimi ja meidät pannaan yhteen. Tulen juttuun kaikkien kanssa, mutta emme ole mitään parhaita kavereita töiden ulkopuolella. Ja bändi on kuin perhe.

Miten Pretty Reckless muodostui?
- Se on pitkä tarina. Olen ollut pitkään laulaja/lauluntekijä ja työskentelin eri tuottajien kanssa ja törmäsin Katoon, joka tuotti albumimme. Ja sitten tapasin Benin (kitara, taustat) ja päädyimme kirjoittamaan levyä yhdessä. Tapasin Markin (basso) ja Jamien (rummut) heidän kauttaan ja meillä meni kaksi vuotta levyn teossa ja tästä muodostui ajan kuluessa bändi... ja mehän olemme tässä nyt.

Kerro ensimmäisestä keikastasi- kun menit katsomaan Britney Spearsia...
- Noh, olin Britneyn iso fani. Tanssin myös, joten siksi tykkäsin esityksestä. Ja rakastin sitä juuri show'n takia. En oikeastaan laulun. Kyse oli kokonaisuudesta, koko esiintymisestä. Ja lava show oli ihan hullu. Tapahtui vaikka mitä! Ajattelin vain, miten noin voi esiintyä lavalla? En voinut ymmärtää sitä. Sitten näin White Stripesin ja se oli erilainen ja siinä oli paljon kyse musiikista. Se oli älyttömän äänekäs. Ja energia määritti kaiken minulla. Silloin päätin haluavani rock bändiin.

Lue lisää:

Taylor Momsen gets real about castmates, calls ‘Pretty Reckless’ band her ‘family’ - 04/26/2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti