torstai 19. toukokuuta 2011

Miten 5.kausi alkaa? (Spoil!)

4.kausi päättyi Chuckin sydäntäsärkevään ratkaisuun jättäytyä sivuun ja antaa Blairin ja Princen romanssin kukoistaa. Serena sen sijaan päätti vaihtaa maisemaa aurinkoiseen Los Angelesiin. Hänelle tarjottiin fantastista kesätyötä, eli hän saa työskennellä A-listan Hollywood ohjaajan kanssa. Samalla selvisi myös se, että Serenan serkku Charlie oli oikeasti näyttelijä. Nate taivutteli Chuckia lähtemään kiertämään mailmaa. Danin vanhin ystävä Vanessa toimi hänen selkänsä takanaan ja löysi julkaisijan Danin omasta elämästään kertovalle novellille Inside.

5.kausi alkaa siitä, kun Chuck ja Nate päättävät vierailla Serenan luona Los Angelesissa. Blair saa tuntea sen, kuinka vaikeaa on suunnitella kuninkaaliset häät. Dan saa vähän palautetta siitä, kun puhui vähän liian avoimesti ystävistään. Charlien yllättävä paluu uhkaa tuhota van der Woodsenin perheen muut mukaan lukien.

Olkaa varoillanne Upper East Sideriläiset, tällä kaudella kukaan ei ole turvassa ja kaikki joutuvat olemaan pahoillaan... XOXO, Gossip Girl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti