keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Spoileria

E!online jututti Gossip Girlin tuottajaa Josh Safrania, joka oli enemmän kuin iloinen paljastamaan asioita 4.kauden finaaliin liittyen. Josh painotti samalla, että Chuck ei voisi koskaan satuttaa Blairia.

Pahoinpitelikö Chuck Blairia kohtauksessa, jossa hän tarttui rakastettuunsa?
- On aika selvää, että Blair ei pelkää itsensä puolesta. Heillä on aika räjähdysherkkä suhde, heillä on aina ollut, mutta meidän ei pitäisi uskoa sen olleen pahoinpitely, kun kyse on heistä. Chuck ei halua satuttaa Blairia. Hän lyö lasia, koska hän on raivoissaan, muttei koskaan ole satuttanut Blairia, eikä aio. Kummatkin tietävät sen ja on todella tärkeää tietää, ettei Blair pelkää. Hän pikemminkin pelkää Chuckin puolesta. Ja sitä mitä hän saattaisi tehdä itselleen, mutta hän ei pelkää Chuckin satuttavan häntä. Leighton ja minä olimme samaa mieltä asiasta.

Chuckista on tullut juoppo. Mitä hän oikein meinaa?
- Tämä koko kausi on ollut Chuckille vaikea, kun hän ei tiedä kuka on... hän halusi kauden aluksi olla Henry Prince, koska ei tahtonut olla enää Chuck. Vaikka hän selätti ongelmiaan, hän vain totesi pystyvänsä olemaan jälleen kerran Chuck. Hän kohtasi sitten uuden ongelman: Thorpesin ja hänen isänsä jutun. Ja Chuck ihmetteli sen jälkeen missä hän oikein syntyi. Chuck on yrittänyt selvittää kuka hän on ja mikä. Ja hänen täytyy käydä pohjalla, ennen kuin pystyy taas nousemaan. Se on nyt tällä kaudella Chuckin syöksykierre.

Onko tämä jo pohja, vai mennäänkö vielä pidemmälle?
- Sanoisin mielelläni, että katsotaan ja odotellaan, mutta olisi ahdistavaa ajatella, että mentäisiin vielä syvemmälle. Ja muuten, meidän tarkoituksemme oli tehdä se jaksossa 20, ei 22:ssa, joten on vielä edettävää.

Siis Chuck on tällä hetkellä nyt pelkkä nyrkkeilysäkki?
- Hänen täytyi löysätä vähän - koska hänen täytyi tehdä itsetutkiskelua.

Joutuuko Chuck tulitaisteluun?
- En voi kertoa, mutta näitte kelle Raina soitti jakson lopussa. Chuckin akilleenkantapäitä ovat Blair ja Jack ja kummatkin ovat samassa jaksossa, niin mitä siitä voi seurata?

Miten Blair voi tässä tilanteessa? Hän on prinssin kanssa, mutta Chuck yrittää estää sen. Ja prinssi ei ole jäämässä.
- Blair on aina uskonut satuihin ja hän jopa rupeaa puhumaan niistä. Tarkoituksena oli aina antaa Blairille satu, mutta ruusussa on silti piikit. Chuck saattaa olla ne piikit. Blair luulee pystyvänsä saamaan satunsa.

Tykkäättekö käyttää yleensä finaaleissa cliffhangereita?
- Seuraava jakso on itse asiassa kaksi osainen ja tapahtumat tapahtuvat kahden päivän sisään. Ja sitten vähän hypitään ajassa eteenpäin, niinkuin olemme aiemminkin tehneet. Tulee olemaan Cliffhangereita. Noh en tiedä pystymmekö sulkemaan mitään lopullisesti, mutta uskon että finaali selkeyttää seuraavan kauden suuntaa enemmän kuin aiemmilla kausilla. Vaikka lopussa olisikin cliffhangereita, ne kuitenkin kertovat suuntaa, päinvastoin kuin se, että Chuckia ammuttiin, eikä tiedetty selviytyykö hän.

Mitä kohtausta odotat eniten ihmisten näkevän finaalista?
- Ei ole koskaan vain yhtä hetkeä. Kysyt sitä paitsi väärältä henkilöltä, koska olen ylpeä ja puolustan kaikkia juonia, jopa niitä, joista ei pidetä tai jotka otetaan vastaan vaisummin kuin oletimme. Pysyn rinnalla hyvässä ja pahassa. Pidän todella paljon kummastakin jaksosta, eli 21:stä ja 22:sta. Kauden viimeisteleminen on meille aina hauskaa, koska saamme katsoa menneeseen ja panna asioita pakettiin... olen ainoastaan surullinen siitä, että emme enää ole samana iltana, koska meillä on ensimmäistä kertaa kaksiosainen fiinaali. Ne ovat täydentäviä. Haluaisin olla katsoja, koska 21 päättyy cliffhangeriin. Katsominen ja odotus viikon ajan saattaisi olla superhauskaa: emme saa sitä luksusta, koska tiedämme tapahtumat. Niissä on ihania kohtauksia, jännittäviä ja tulee tuntumaan hienolta katselulta onnellisilla ja pelottavilla kohtauksilla, ei välttämättä epätoivolla. Viime vuonna niin oli, koska silloin oli Chuck/Jenny draama.

Lähde: E!online

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti