torstai 26. toukokuuta 2011

Jessica Szohrin tuore haastattelu

Nylon- lehti haastatteli Gossip Girlissä juuri lopettanutta näyttelijätärtä Jessica Szohria, joka saapui SoBen eilen 25.5.11 tilaisuuteen. Hän puhui mm. elämästään GG:n jälkeen, talonsa sisustamisesta, kesästä...

Urheiletko?
- Joo, ja juuri siksi halusin tehdä yhteistyötä SoBen kanssa. Kasvoin amerikkalaisen jalkapallon ja retkeilyn ja lumilautailun ääressä.

Mitä teet nyt GG:n jälkeen?
- Aloittelen muutamassa filmissä seuraavina kuukausina ja sitten jotkut tulevat ensi-iltaan (Art Machine ja Hirokin). Olen innoissani. Olen tahtonut paneutua uusiin rooleihin, kun olen näytellyt Vanessaa neljän vuoden ajan. Gossip Girl oli uskomaton kokemus ja sain siitä paljon irti. Jotkut työkaverit tulevat olemaan ystäviäni koko loppu elämäni ajan.

Tuleeko Vanessa koskaan takaisin?
- Pidän jutun auki tulevaisuuden varalle... kuka tietää, jos vaikka Vanessa Abrams palaisi!

Kun olet kuvannut nyt näin pitkään New Yorkiin, haluatko olla vaihteeksi Los Angelesissa?
- Minulla on kämppä vielä täällä New Yorkissa ja ostin juuri talon Losista. Sisustan parhaillani sitä.

Miten sisustaminen sujuu?
- Aika umpimähkään. On eklektistä, bohemia, mutta ei kunnon teemaa. Tuon juuri uusia osia, paljon värejä seiniin, mukavia tyynyjä.

Parhaimmat kaupat?
- Tykkään Curvesta, olen Chris Benzin iso fani- saan paljon hänen juttujaan - Marc Jacobs ja Marchesa.

Mitä sinulla on tällä hetkellä ipodissasi?
- Beach House on tosi uskomaton. The Kills on ollut aika pitkään yksi suosikeistani ja tykkään uudesta Bon Iver- albumista. Oi, ja en voi olla kuuntelematta Strokesin uutta albumia! Se on niin tarttuvaa musiikkia.

Mitä odotat kesältä eniten?
- Opettelen soittamaan kitaraa leffaroolia varten ja se on ollut todella hauskaa. Aloitin harkat noin kuukausi ja puoli sitten. Täytyy sanoa, että kunnioitan muusikoita nyt paljon enemmän! Ja sitten aion reissata kavereideni kanssa vähän ja sitten alkaa taas työt! Pitäisi olla hyvä kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti