sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vanha: Blake haastattelussa

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/06/blake-lively-dog-pees-on-dress.jpg
Blake Lively ei halua myöntää, että hänen villakoiransa Penny pissasi hänen tunikalleen kesäkuussa. Hän syyttää itseään.
- Pudotin jotain asulleni. En halunnut sen tahriintuvan, joten piilottelin sitä ja juoksin ovesta, Blake sanoo. - Koska pidän Pennyä sylissä, kaikki lehdet huutavat heti, että Penny laski päälleni. Se ei ollut Penny!

Blake hemmottelee koiraansa ja sille on oma sänkykin. Blake kuitenkin vakuuttaa, että pitää Pennyä koirana. - Hän syö luita ja muita koiran ruokia. Hän on oikea koira. Kuljetan häntä mukanani joka paikkaan. On kiva, että on mukana toinen, jolla lyö sydän. Minulla on siten mukana osa kotia.

Blake on tähdittänyt elokuvaa 4 tyttöä ja maagiset farkut kummassakin osassa samojen näyttelijättärien kanssa: America Ferrera, Alexis Bledel ja Amber Tamblyn. Jatko-osan ohjaaja kehuu Livelyä.
- Blake on nuori näyttelijätär, mutta todella perusteellinen. Tajuan kyllä miksi hän on nouseva tähti, jatko-osan ohjaaja Sanaa Hamri sanoo.
- Blake oli varsinainen puolustaja leffalle. Hän rakastaa roolihahmoaan Bridgetiä. Jos hän tuntee, että jokin menee oikein, hän seuraa sydäntään olisi tilanne millainen tahansa. Hän on peloton ja jalat maassa oleva.

Blake matkustaa paljon roolihahmonsa tapaan.
- Kuljen maailman ympäri. Minun täytyi matkustaa ees taas Los Angelesista New Yorkiin. Olin muuttamassa muualle ja aloittamassa elämää itsenäisenä. Ja nämä elokuvan tytöt ovat erittäin läheisiä.

Huhujen mukaan Livelyllä ja Ferreralla on kuitenkin ollut ongelmia, eivätkä he halunneet ilkeiden kielin mukaan kuvata elokuvasta jatko-osaa yhdessä.

- En ikinä lue huhuja. Ainoa asia, joka sai jonkun hermostumaan oli se, että meillä oli vain kuusi viikkoa aikaa valmistautua. Uutinen tuli nopeasti. Olimme niin hermostuneita, koska meillä ei ollut alkuunkaan käsikirjoituksia. Olimme niin onnessamme, kun saimme viettää aikaa yhdessä. Me rakastimme ensimmäistä osaa niin paljon. Halusimme tehdä jatko-osan. Emme yhtään empineet siinä.

Gossip Girlin Penn Badgley ja Blake Lively seurustelee, vaikkeivät he itse sitä oikein mielellään julki myönnäkkään. Kun Blakelle sanottiin, että heistä tulee söpö pari, Lively sanoi vain lyhyesti ja ytimekkäästi kiitos.
- Jep, en oikein tykkää puhua mistään muusta kuin itse sarjassa. Kyse on kahdesta eri asiasta. Hahmoa ei deitata. En ole sellainen kuin Serena, Blake sanoo.

Serenan ja Danin suhde päättyi 1.kauden lopuksi.
- Hänellä oli siis koko kesä aikaa olla erossa Danista. Sitten hän voi palata. Serenasta tulee aika tärkeä tyyppi lukion ulkopuolella. Ja Danista sen verran. Hahmoilla on silti vielä sähköä, kemiaa välillään.

Vanha uutinen: 6.8.2008

Vanha: Edillä tyttöystävä?

Ed Westwickin huhutaan löytäneen kainaloonsa uuden heilan. Ed on bongattu The Kills- yhtyeen laulajattaren seurasta. Silminnäkijät bongasivat Edin ja Allison Mosshartin Lollapalooza musiikkifestivaaleilta siihen asti, kunnes Edin piti rientää Teen Choice Awards- gaalaan.
Lähipiirin mukaan tuorejuttu on vakava lyhyydestä huolimatta.
- He ovat uusi ja söpö pari. Ja he ovat ehdottomasti enemmän kuin kavereita.
L: Ok-lehti
Vanha uutinen: 6.8.2008

Vanha: GG:lle kuusi voittoa Tca:ssa

04.08.2008 10:24
Gossip Girl kahmi Teen Choice Awards -palkintoja. / Kuva: Getty Images
New Yorkin rikkaiden teinien elämää ruotiva Gossip Girl kahmi palkintoja eilen illalla järjestetyssä Teen Choice Awards -gaalassa. Nuorisosuosikki nappasi pystin peräti kuudessa kategoriassa.

Ed Westwick oli voitokas pahis

Ed Westwick poseerasi punaisella matolla. / Kuva: Getty Images

Gossip Girl oli ehdolla peräti 14 TCA-palkinnon saajaksi. Lopulta sarja päätyi voittamaan kuudessa eri kategoriassa.

Voitokkaat luokat olivat paras tv-draama, paras uusi sarja, paras uusi miesnäyttelijä (Chace Crawford), paras uusi naisnäyttelijä ja paras näyttelijä draamasarjassa (Blake Lively) sekä paras tv-pahis (Ed Westwick).

MTV3

videoita gaalasta:



Leighton presenting 'Choice Movie Actor Drama' #1
Leighton presenting 'Choice Movie Actor Drama' #2
Chace presenting 'Choice TV Actress Action Adventure' #1
Chace presenting 'Choice TV Actress Action Adventure' #2



lauantai 30. lokakuuta 2010

Vanha: Blake haastattelussa

Blake Livelyn mukaan sarjassa on tulossa roisia meininkiä.
- Kaikki deittaavat kaikkia ja kaikki makaavat kaikkien kanssa, Blake sanoi elokuvan The sisterhood of the traveling pants 2 ensi-illassa.

Vaikka hänen hahmonsa Serena saattaa olla bilettäjä, ei hän itse ole sellainen.
- Päivän lopuksi haluan mennä kotiin syömään ja katsoa leffan. En halua mennä klubiin vilauttelemaan. (Viittaus Paris Hiltoniin, Britney Spearsiin ja Lindsay Lohaniin.)

Vanha: Blake vilautti

Blake Lively Nipple Slip Pictures

Blake Lively yritti piilotella. Mutta kuinkas ollakkaan hän sen sijaan paljasteli. Neito yritti piilottaa kasvojaan paparazzeilta, mutta vilautti rintojaan valokuvaajien riemuksi.

Katso kuvat

Lähde: Mtv3

Vanha uutinen: 30.7.2008


Vanha: Leighton puhuu hahmonsa romanssista

http://wickedwench88.files.wordpress.com/2008/08/z65.jpg?w=500&h=354
2.kausi: Voivatko Blair ja Chuck olla yhdessä? Leighton Meesterillä on vastaus:
- Puhumme rakkaudesta, jota ei voi olla. Kukaan ei ymmärrä Blairia samalla tavalla kuin Chuck tai toisinpäin, Leigh sanoo. - Blairilla on silti tunteita häntä kohtaan. Ehkä hän teki virheen. Kuka tietää?
Ainakin sama viha-rakkaus kaava jatkuu.
- Tulee olemaan paljon tunteiden loukkausta ja pahoja suunnitelmia.

Lähde: E!

Vanha uutinen: 26.7.2008

Vanha: Rohkeita mainoksia

http://koso.img.jugem.jp/20080727_578450.jpg
Cw- kanava julkaisi GG:n 2.kauden mainoskampanjassa aika eroottisia mainoksia, vuoden 2008 huhtikuussa. Itse kausi alkoi syyskuussa. Omfg- mainoksista nousi jenkeissä pienoinen skandaali ja kriitikot innostuivat kritisoimaan niitä. Heidän mielestään mainoksiin oli valittu juuri oikeat otsikot, kuten esim. "Jokaisen vanhemman painajainen".

Mainoksissa ei onneksi ollut alaikäistä Taylor Momsenia.

Vanha uutinen: 24.7.2008

Vanha: Blake fanittaa Chanelia

Gossip Girlin Blake Lively on riippuvainen Chanel-merkin tuotteista.
Käsilaukut ovat tästä Chanelin valikoimasta ehdottomat.
- Minulla on paljon kauniita käsilaukkuja. Chanel on minua varten. Se on kaikkein paras.

Lähde: Usatoday

vanha uutinen: 24.7.2008

Vogue: Blake on parhaiten pukeutuvin

Taylor Momsen Zombiena

perjantai 29. lokakuuta 2010

Chace Ny-lehden haastattelussa (Spoil!)

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/555_px_kuvia_2010/05/950848.jpg
Chace Crawfordin mielestä hänen hahmonsa Nate on ihan tyhmä. Onneksi hän tietää että hänen hahmonsa on tyhmä,sillä sehän on ihan selvää. Natessa on plussana vain ulkonäkö...

- Siitä on tullut niin naurettaa, etten enää tiedä mistään mitään, Chace sanoi Ny-lehdelle äskettäin Naten ja Julietin (Katie Cassidy) yhteisistä kohtauksista.
- Yhdessä jaksossa on kohtaus, jos Juliet sanoo että kaikki on okei..., Chace sanoo ja on kuin katsoisi kännykkää. - Odotas. Sain juuri viestin. Täytyy mennä. He saavat minut näyttämään tiedäthän...

Ääliöltä? Chace nauroi. - Jutusta on tullut hauska.

Mitäs Julietilla ja hänen veljellään on Natea vastaan?
- Kertoisin, jos joku meistä tietäisi. Olen lukenut käsikirjoitukset, enkä tiedä. Chace esittää tyhmää..

Katie Cassidykään ei osannut sanoa mitään uutta kerrottavaa.
- Tulossa on hyvää matskua. Todella hyvää. Mehukasta.

Lähde: Source

Jessica Asos-lehdessä


Jessica Szohr on Asos-lehden Marraskuun numeron kansikuvajutussa.

Jess sanoi lehdelle tykkäävänsä pukeutua mahdollisimman yksinkertaisesti.
- Pohjimmiltaan tykkään käyttää yksinkertaisia farkkuja ja t-paitoja. Sarjan kantilta valitsisin Jennyn tyylin. Siinä on grungea, rock'n rollia, eikä look näytä yhdisteltynä liian glamourilta.


Leighton varasti kengät kuvauksista

Leighton Meester on paljastanut varastaneensa kuvauksista kenkiä. Hän himoitsi niin paljon GG:ssä käyttämiään upeita kenkiä, ettei voinut vastustaa kiusausta niiden ottamisesta.

- Otin nämä Michelle Perryn saaliskengät kultaisine kantoineen, joita käytin sarjassa. Ne ovat niin seksikkäät ja hotit ja usko tai älä,pidin niitä kohtauksessa missä menin kirkkoon, Leighton paljasti.

Hän kyllä vieläkin rakastaa niitä, mutta ne aiheuttavat myös harmia.

- Nyt ainut huono asia on se, että en voi kävellä niillä. Ne ovat kivuliaat, oikeasti!


Lähde:

celebrity-mania.com:

Leighton Marieclairen kuvauksissa

Katso video:Behind the scenes with Leighton Meester on our exclusive beauty shoot

Leighton Meester Marieclaire-lehden lehtikuvauksissa.

Kuvat joulukuun numeroon:

torstai 28. lokakuuta 2010

Vanha: Penn on kiltti poika

http://media.monstersandcritics.com/articles2/1436962/article_images/headline_1224003521.jpg
faktaa: Ikä: 22v. asuinpaikka: L.A., mutta sarjan kuvausten ajan New York
Aiemmin tuttu: kosto on suloinen-leffasta.
Hauska fakta: Penn Badgley on ollut kaveri serena van der Woodsenia näyttelevän Blake Livelyn kanssa 11-vuotiaasta asti.
ajankohtainen: Dan Humphreynä Gossip girl-sarjassa.

Dania Gossip girl-sarjassa näyttelevä Penn Badgley on hurmannut tv-katsojat ympäri maailmaa suloisella hymyllään ja ihanilla tummilla silmillään. saamme olla iloisia,että penn lähti mukaan sarjaan,sillä saadessaan käsikirjoituksen hän epäröi pitkään. Kiltin,hieman ulkopuolisen pojan roolit alkoivat kyllästyttää. perehdyttyään rooliin tarkemmin hän kuitenkin muutti mielellään ja otti ilomielin vastaan roolin Danina.

Jalat maassa
sarjassa Dan näyttelee uutta tulokasta rikkaiden yläluokkalaisten nuorten joukossa. hän ei sovi joukkoon aivan ongelmitta,eikä edes yritä. Vaikka Dan tapaileekin rikasta Serenaa,hänen jalkansa ovat tukevasti maassa, ja poika pysyy rehdisti itsenään.
- Danin maailma on hyvin yksinkertainen. Hän vain elää päivän kerrallaan,tekee läksyt ja sellaista,Penn on sanonut haastattelussa.
Juuri suhde serenaan vetää hahmon keskelle upper east siden rikkaiden nuorten elämää.
-minusta danin ja serenan pitäisi päätyä yhteen. he sopivat hyvin toisilleen juuri erilaisuutensa takia,Penn on todennut

Kaunisääninen näyttelijä
Kun penn ei tee töitä,hänellä on tapana soitella kitaraansa ja lauleskella. hän on myös urheilullinen, ja pallon potkiminen on yksi hänen lempiharrastuksistaan. Huhujen mukaan Pennillä ja Serenaa esittävällä Blake Livelyllä on suhde.
-ihmisiä vain huvittaa juoruilla,joten he keksivät perättömiä juttuja muiden elämistä,Blake on vastannut huhuihin. kaikkien tyttöjen onneksi vaikuttaisi siis siltä,että ihana penn on edelleen vapaalla jalalla!

L: systeri-lehti

Vanha uutinen: 23.7.2008

Vanha: Leighton kehottaa uimaan

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/l-meester-pic_400x355.jpg
uiminen ei ole vain miellyttävä liikkumisen muoto- sen avulla saa pitkät, vahvat lihakset ja hyvän ryhdin. uiminen vahvistaa selkää,vatsalihaksia,hartianseutua ja käsiä. paljon paikoillaan istuville ihmisille se on siis ihanteellinen laji. GG:n Leighton Meester rakastaa uimista ja viihtyy niin meressä kuin altaassakin.
- Kun olen uinut vähän aikaa,uiminen ei enää tunnu treenaukselta,vaan voin rentoutua ja antaa mielen vaellella vapaasti. minusta se on mainio tapa koota ajatuksia varsinkin,jos edessä on jokin hermostuttava tilanne,hän kertoo.

Vanha uutinen: 23.7.2008

Vanha: Näin Chace juhli synttäreitään

Chace Crawford juhli 23-vuotissynttäreitään Hamptonissa.
- Juhlin kaverini talolla, Chace kertoi us-lehdelle.
- Kaikki kaverini tulivat Teksasista (mistä Chace on kotoisin) ja Kaliforniasta. Ohjasin heidät sisään ja sitten grillattiin!
Myös GG-kollegat Blake Lively ja Penn Badgley olivat paikalla.

Lähde kertoo, että pippaloista tuli aika railakkaat.
- Kun Chacen piti puhaltaa kynttilät, hänen kaverinsa kehotti tekemään jotain hauskaa, joten hän pani nyrkkinsä kakkuun ja söi siitä ison palan, juhlija sanoi.

Rakastavaiset Penn ja Blake söivät hodareita ja pitivät toisiaan kädestä kokoajan.

Lähde: Us-lehti

Vanha uutinen: 23.7.2008

Vanha: Blake Pennin äidin korulanseeraustilaisuudessa


Gossip Girlin Pariskunta (Ex) Penn Badgley ja Blake Lively olivat Pennin äidin ja tädin koruliikkeen Badgley/sneed desingn lanseeraustilaisuudessa.

Vanha uutinen: 18.7.2008

Vanha: Patrick Heusinger vierailee

http://blog.nj.com/fashiontoday/2008/08/large_gossip2.jpg
Patrick Heusinger vieraili 2.kauden alussa esittämässä Marcusta, Blairin (Leighton Meester) uutta poikaystävää.

Lähde kertoi: - Hän on Blairin uusin ja Chuckin kilpailija. Blair tapasi hänet Euroopassa Benin esittelemänä, silloin kun hän lensi Italiaan ilman Chuckia.

Marcus toimi kuitenkin vain Blairin ja Chuckin pelin pelinappulana.

Lähde: People

Vanha uutinen: 16.7.2008

Vanha: Blaken kansikuvasta ei tykätty

serena gossip girl seventeen
Gossip Girlin Blake Lively oli vuonna 2008 seventeen-lehden kannessa. Hänen tukiverkostonsa piti kansikuvaa huonompana kuin Vanity fairin ja Cosmopolitanin kansia.

- Hänen Vanity Fair ja Cosmopolitan kansikuvat ovat upeita, mutta hänen tukiverkostonsa ei pidä seventeenin kannesta, lähde kertoo Page Sixille.

- Hänen edustajan mielestä Blake ei näyttänyt itseltään kansikuvassa.

Livelyn edustaja vahvistaa, että soitti asiasta seventeenin toimitukseen ja vakuuttaa että Blake ei ole nähnyt kuvia vielä itse.

No kyllä varmaan nyt on..


Lähde: Aol

Vanha: 9.7.2008

Vanha: 5 hauskaa faktaa Pennistä

http://www.thetanooki.com/wp-content/uploads/2010/08/Penn-Badgley-Mario-640x361.jpg
Viisi hauskaa faktaa Gossip Girlin Penn Badgleystä.

1. Penn Badgley nimettiin tennispallojen mukaan.

– Isäni pompotteli stressinlievennyskeinona Penn-merkkisiä tennispalloja äitini raskauden aikana. Jossain kohtaa raskauden aikana äitini sattui mainitsemaan, että vauva on nyt suunnilleen tennispallon kokoinen. Se oli sitten siinä. Onneksi en sentään ole Dunlop tai Wilson, Penn tokaisee.

2. Penn Badgley on kateellinen Ed Westwickin rintakarvoista.

– Itse joudun ajelemaan rintakarvani sarjaa varten, mies harmittelee.

3. Ennen GG-huumaa, Penniltä tiedusteltiin, millaista mahtaisi olla teinityttöjen sydänten valittu.

– On aika outoa kuvitella, että niin tapahtuisi, mutta olisi se ihan tervetullutta, Penn kertoi aikanaan Out-lehdelle.

4. Penn on antanut äänensä Mario-videopeleille, muun muassa Mario Golf -pelille vuonna 1999 ja vuotta myöhemmin Mario-tennispelille.

5. Penn häpeää töistään eniten Pokemon-korttipeleille tekemäänsä treenausvideota.

– Tein komediapätkiä, joita näytettiin Pokemon-peliohjeiden väleissä.

Työ on paitsi kummallinen, ,myös nolo, ainakin hurmaavan GG-tähden mielestä.

Lähde: People.com

Vanha: 8.7.2008


Lähde: People.com

Vanha: Blake ei ole Paris Hilton



Blake Lively ei ole mikään bilehile. Hän on ehkä sellainen Serena-roolissa tv:ssä, mutta hänestä ei saa Paris Hiltonia tekemälläkään.
- Kerran kuulin jonkun sanovan minua samanlaiseksi kuin Paris, koska minulla on koira ja olen blondi. Aika ilkeää. Ihan kuin olisimme samanlaisia, Blake puhisi Seventeen-lehdelle.
- Se on tosi tyhmästi sanottu. En usko, että tuo tekee minusta hänen kaltaistaan.. en käy klubeilla, juhli, tanssi pöydillä enkä pidä seksi-videoista.

Vanha: 3.7.2008

Vanha: Penn vitsaili GG:stä

http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/penn-badgley/penn-badgley-20080829-450420.jpg
Gossip Girlin Penn Badgley vitsaili Gossip Girlin juonesta E!onlinelle.
- Luulen että loppujen lopuksi tekijät kyllästyvät 12 vuoden aikana samojen juttujen kirjoitteluun ja ovat silleen, että tehdäänpäs heistä kaikista homoja. Chuckista tulee homo ja hänellä on olkapäällä apina, joka käyttää samoja asuja.

Vanha: 1.7.2008

Spoileria

http://www.parade.com/images/-v5/celebrity/2010/0815/main-katie-cassidy.jpg
Ew
Sarjan tuottaja Stephanie Savage paljastaa että Julietin (Katie Cassidy) juonilla on pitkäaikainen vaikutus.
- Iso osa Julietin suunnitelmasta paljastuu kauden alkupuoliskon loppuun mennessä, mutta sen elementit jatkuvat.

Jessica tukee Tayloria

Jessica Szohr avautuu hänen GG-kollegastaan Taylor Momsenista. Taylor on saanut jatkuvasti negatiivista palautetta ja hänestä on tullut median varsinainen silmätikku. Turha kuitenkaan odottaa että hänen kollegansa vihaisivat häntä. Ainakaan Jess.

- Hänen musiikkinsa on mahtavaa ja hän on ihana tyttö, Jessica kehui. Heillä ei siis näytä olevan keskenään mitään riitaa.

Taylorin vilautuksesta yleisölle: - En edes tiennyt, että hän teki niin.


Lähde: hollywoodlife.com

Blake: En halua olla kuuluisa

http://www.hollywoodnews.com/wp-content/uploads/2010/08/blake-lively-gossip-girl-prphotos-600x250-wd.jpg
Punaisella matolla usein paistatteleva Gossip Girlin kaunotar Blake Lively väitti joku aika sitten Allure-lehdelle, että hän ei halua olla julkkis vaan pelkkä näyttelijä.
- En kommentoi suhteitani... Yritän suojella yksityisyyttäni. Näyttelijäksi tahtominen on eri asia kuin julkkikseksi haluaminen.

Niin Blake, mutta näyttelemisen myötä julkisuus tulee kaupan päälle! Ainakin jos näyttelee yhtä skandaalinomaisessa sarjassa kuin Gossip Girl.

Jessica Szohr haastattelussa

View more news videos at: http://www.nbcnewyork.com/video.


Jessica Szohr puhuu videossa uudesta elokuvastaan The Art Machine ja tietenkin Gossip Girlistä.

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

GG-tähtien lukiokuvia

Katso!

Vanha: Leighton tykkää näytellä Chacen kanssa

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/news/071217/crawford_meester320.jpg
Leighton Meester hehkutti Chace Crawfordin kanssa näyttelyä vuonna 2007.
- Olen Chacen hahmon tyttöystävä, se on mahtavaa. Tietysti se on hauskaa. Hän on niin söpö, ettei ole yhtään vaikeaa pussailla hänen kanssaan.

Suudelman täytyy näyttää hyvältä ja Leightonilla on varautumiskeinoja.
- Varmistan aina, ettei minulla ole yhtään huulipunaa, jottei se leviäisi. Vaikka se kyllä saattaisi olla hottia. Ja varmistan hengityksen raikkauden syömällä purkkaa.

Lähde: People

Vanha: Homohuhut naurattavat

http://slashgossip.com/wp-content/uploads/2009/07/chace_crawford_ed_westwick_gay.png
He eivät ole niin läheisiä...

Ed Westwickin ja Chace Crawfordin väleistä on liikkunut outoja huhuja. Ystävyksiä on väitetty jopa homoiksi.
- Minä vain nauroin huhuille. Mitä pitäisi tehdä? Kaikki jotka tuntevat meidät, tietävät että olemme vain hyviä ystäviä. Se siinä. Nuo huhut huvittavat meitä oikeasti.

Ed vietti 21-vuotissynttäreitään Perjantaina Taosissa, Las Vegasissa. Chace perui tulonsa synttäreille. -Luulin että hän tulisi. Toivoin hänen päässeen show'hun.

Kukaan sarjan näyttelijöistä ei tullut, eivätkä he lähettäneet lahjoja.
- He eivät ole antaneet mitään. Toivottivat vain hyvää synttäriä ja hymyilivät. He ovat hirveitä, eikös?
Serkuilta hän sen sijaan sai kunnon lahjan.
- Sain todella coolin lahjan. Erikoisviskiä pullollisen serkuilta.

GG:ssä filmataan rannalla. Mitä voidaan odottaa? - Irstailua ja lämpöä.

Lähde: People.com

Vanha juttu: 29.6.2008

Vanha: Haastatteluja vuodelta 2008

Blake Lively 2.kaudesta (cw 11 morning news)


Leighton Meester puhuu hahmostaan


Kaikki haastattelussa


Käy tsekkaa Bingin videoita:Blake Lively on "Gossip Girl"

The Pretty Recklessin haastattelu

PaperMagazine Interview with ‘The Pretty Reckless’

Spoileria

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gi_Gp/Gossip_Girl/season3/gossip-girl377.jpg

Kevin Zegers "Damien" kertoi että hän tekee yhden jakson GG:stä ja palaa myöhemmin 4.kaudella kuvaamaan lisää. Mitä Damien tällä kertaa touhuaa?

Sam Page juoruaa hahmostaan (Spoil!)


Sam Page esittää Gossip Girlin 4.kauden jaksoissa Colinia, Serenan (Blake Lively) uutta ihastusta. Sam on vieraillut myös mm. Mad Menissa, Täydellisissä naisissa, Greekissä ja The Eventissä.

- Colin on kaveri, joka on menestynyt hyvin, nuori ja rahoittaja, Sam sanoo naurun kera. - Hän on kirjoittanut best-seller kirjan: liiketoiminnan tietokirjan, muistaakseni sitä kutsuttiin nimellä winning: How to Succeed in business, ja hän on ihastunut Serenaan.

Colinin juoneen liittyy myös juonenkäänne
- Colin on oikeasti enemmän mukana sarjan hahmojen jutuissa kuin luulette, Sam juoruaa. Salaisuuksia saattaa siis olla luvassa.

Taylor vihoitteli keikalla



Taylor Momsen on kyllä varsinainen gansta! Ensin hän vilauttelee rintojaan keikalla (aiemmin) ja sitten hän karjuu yleisölle, ettei kuvaisi keikkaa.

- Tiedän että nyt eletään modernia aikaa ja kaikilla on kameroita ja kännyköitä ja video kameroita. Mutta olisin tyytyväinen jos panisitte vittu ne pois, Taylor huusi mikkiin.

- Tiedän, että on todella coolia kuvata ja panna video Youtubeen seuraavansa päivänä. Suoraan sanottuna tuo pilaa keikan. Olisin todella kiitollinen jos sammuttaisit sen paskan ja panisit kädet ilmaan.. haluan että kaikki panevat kädet ilmaan.

Lähde: E!online

Ed Westwick The Commuterissa

Leighton Meesterin haastattelu

Blake & Penn: Ero!

http://cm1.theinsider.com/thumbnail/400/266/cm1.theinsider.com/media/0/87/40/Blake_Lively_and_penn_badgley.jpg
Gossip Girlin suloisin ja ihanin pari on eronnut: Penn Badgley ja Blake Lively seurustelivat kolme vuotta sarjan alusta lähtien ja ovat nyt päättäneet lopettaa suhteensa.

Cw:n tähtien edustaja kertoi että romanssi hiipui jo syyskuussa. He yrittivät pysyä vaiti asiasta.

Lähde selittää että he ovat ammattilaisia. Hänen mukaansa he ovat silti hyviä ystäviä ja hengaavat kuvauksissa. He pitivät asian salassa jonkin aikaa.

Blaken ja Pennin GG-kollegat eivät oletettavasti myöskään tienneet erosta, vaikka siitä liikkui huhuja.

- Kellään ei ollut hajua. He olivat niin yksityisiä.

Harmi :( Mielestäni parilla oli potentiaalia. Kyllä harmittaa kuulla tälläisiä uutisia. GG:n muutkin suhteet ovat menneet nurin...


tiistai 26. lokakuuta 2010

Ed lähettää tuhmia tekstareita

http://img.listal.com/image/840610/936full-ed-westwick.jpg
Ed Westwick paljasti Ok!-lehdelle lähettävänsä tuhmia tekstiviestejä.
- Oi, joo, lähettelen niitä usein. Ne ovat tosi tuhmia. Käytän klassista kysymystä siitä, mitä on yllä. Ihmiset ovat uskaliaampia tekstaamalla, koska he voivat piiloutua niiden taakse.

Hollywood Awards: Leighton Meester

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena

Leighton Meester pokkasi Spotlight- palkinnon Hollywood Gaalasta.

- Olen työskennellyt 13 vuotta, leighton sanoo. - Se vie noin paljon aikaa että voi olla vakituinen tähti. Näyttelijä aloitti näyttelemisen jo 12-vuotiaana.

Leighton tähdittää Country Strong elokuvaa, missä hän voi laulaa upealla äänellään ja näytellä Gwyneth Paltrowen rinnalla.

- Olen laulanut ja kirjoittanut musiikkia koko elämäni. Mutta se ei ollut ensimmäinen houkutus elokuvaan; vaan käsikirjoitus. Se on liikuttava ja jännittävä.

Hänen hahmonsa on välillä naiivi.

- Chiles on välillä naiivi... Ja sarjassa esitän hahmoa, joka ei ole koskaan sitä. Se oli hauskaa.

Jessica Szohr Art Machine-elokuvaan

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEillqqq5gqijpjFvbnZdeghyphenhyphenxiSUerfi9FrTiPkGbrCW_yMQ80USb0RzHmor1OJW6Bn0fXBKPi8CoiJ7S_-E-rLbkyqLMtqDlVbUEuRpAuIGtfeU_tzWHXVFabeFtXP7uoXfD_4PoL7frU/s400/Jessica+Szohr+picture+at+2010+MuchMusic+Video+Awards+(1).jpg
Yahoo.com

Gossip Girlin Jessica Szhor tähdittää seuraavaksi indie draamaa Art Machine, jota kuvataan parhaillaan New Yorkissa. Jessica esittää Cassandra Moon-nimistä hahmoa.
Ohjaus: Doug Karr
Näyttelijät: Joseph Cross, Joey Lauren,Jessica Szohr
Tuottajat: Aimee McCabe, Mynette Louie ja Roy Goray Wol

Elokuva kertoo luovasta älykkölapsitaidemaalarista (Cross). Hän täyttää pian 18 ja kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Maalarin täytyy ilmaantua kaikki taidenäytökset päättävään taidenäytökseen. Kun hän tapaa porukan taiteilija- anarkisteja, hänen maailmansa mullistuu.

Szohr on yksi lainsuojattomista anarkeista, pyrotekninen taiteilija, joka tuntee vetoa älykköön taiteilijaan, mutta kun tästä tulee hullumpi, Szohrin hahmo alkaa huolestua.

Ed Westwick Regis & Kellyssä

Jessica Szohr Asos-lehden kuvauksissa

4x07 (Spoil!) ** Päivitetty 27.10

promot:




Sneak peekit:

Kuuntele: Leighton Meester- Words i couldn't say

11 Words I Couldn't Say by lmeesterorg
Elokuvan Country Strong soundtrackilta.

Taylor väittää kuvanneensa aaveen

Halloween on tulossa:

Gossip Girlin Taylor Momsen väittää kuvanneensa aaveen.
- Äitini kasvoi Devil- järven rannalla, Pohjois-Dakotassa ja hänen naapurinsa kuoli. Nainen oli rikas ja hänen omaisuus päätyi museoon, Taylor kertoi Peoplelle. - Joten menin aavejahtiin, otin kuvia, puhuin hänelle jne. Ja otin itseasiassa kaksi kuvaa, joissa toisessa on käsi kirjoituskoneella ja toisessa koko kroppa ikkunassa.

maanantai 25. lokakuuta 2010

Vanha: Blaken koira varastaa huomion

Jee-ep. Blake Lively rakastaa ihanaa karvaturriansa. Blake kantelee Penny-nimistä villakoiraansa GG:n kuvauksiin, punaiselle matolle, lenkille ja minne sattuu. Penny tunnetaan Blaken mielestä paremmin kuin hänet itsensä. :)

- Monet tulevat luokseni ja kysyvät, että oletko. Ja luulen silloin, että he aikovat kysyä olenko leffastara 4 tyttöä ja maagiset farkut-elokuvasta. Ja he jatkavat siitä: Tuon todella suloisen koiran kanssa?, Blake on kertonut Peoplelle.

Lähde: People

Vanha uutinen: 26.6.2008

Vanha: Lydia Hearst vierailee


Perijätär Lydia Hearst vierailee Gossip Girlissä.

Kuka?
GG:n kauden viimeisessä jaksossa nähdään yksi tämän hetken kuumimmista trendikasvoista.
Lydia Hearst,23,on mediajätti Hearst Publicationsin tuleva perijätär. upporikas blondi tunnetaan Paris Hiltonin tapaisena bilehileenä,Louis Vuitton-mallina ja aloittelevana suunnittelijana,joka on toteuttanut Pumalle muodikkaita käsilaukkuja.

Mitä?
GG:ssa Lydia esittää sisustussuunnittelijaa,joka tuunaa Lilyn lemmenpesää uuteen uskoon ja eksyy siinä sivussa makuuhuoneeseen Chuckin kanssa.
-Olen tuntenut Ed westwickin vuosikausia, ja roolini ansiosta olen lähentynyt myös Natea esittävän Chace crawfordin kanssa,sinkkukaunotar paljastaa New york-lehdessä.

Lähde: demi-lehti

Vanha uutinen: 25.6.2008

Vanha: Taylorille mallisopimus

http://static.tvguide.com/MediaBin/Content/081020/News/Todays_News_Our_Take/3_wed/081022taylormomsen.jpg

Gossip Girlin Taylor Momsen on napannut itselleen mallisopimuksen IMG-mallitoimiston kanssa. Vasta 14-vuotias Momsen on toimiston yksi nuorimmista sopimuksen saaneista malleista.

Jenny Humphreya näyttelevä Taylor Momsen, 14, on saanut mallisopimuksen kansainvälisen IMG-mallitoimiston kanssa. Saman firman listoilta löytyvät esimerkiksi sellaiset mallimaailman suurnimet kuin Kate Moss, Naomi Campbell ja Giselle Bundchen.

IMG otti aikoinaan listoille nuoren OC-tähden Mischa Bartonin. Tämä oli sopimuksen saadessaan 16-vuotias.

Momsen ei vielä ole ollut suurten mainoskampanjoiden pääkasvona, mutta on tehnyt mallin hommia muun muassa Teen Vogueen. Pikku-Jennyksi Gossip Girlissä usein nimetty Momsen on sarjan lempinimestään huolimatta mallin mitoissa: vartta nuorelta kaunottarelta löytyy 178 senttiä.

Lähde: Mtv3

Vanha uutinen: 25.6.2008

Vanha: Edin mielestä deittaus jenkkilässä on vaikeaa

http://images2.fanpop.com/images/photos/3700000/Ed-Photoshoot-Josh-Vangelder-2008-ed-westwick-3706326-771-489.jpg
Ed Westwick pitää Jenkeissä deittailua vaikeana

- Olen uusi siinä. Kotona Englannissa, yökerhossa bilettäminen on hyvä idea. Nyt pitää olla valmis lounastreffeihin ja jutusteluun. Otan mielelläni vain drinkin, jammailen musan tahdissa frendien kanssa. Se laskee paineita
.

Lähde: People

Vanha uutinen: 21.6.2008

Vanha: Chacella vispilänkauppaa LC:n kanssa?

http://remotecontrol.mtv.com/wp-content/uploads/2008/09/chace_lc.gif
Ah, sä oot ihana Chace!

In Touch-lehti väittää, että GG:n Chace Crawford olisi oiva poikaystäväehdokas Hills-tähti Lauren Conradille. Sehän sopisi, sillä Lauren tykkää huhujen mukaan Chacesta ja LC hinkuu Gossip Girliin. Chace on ollut seurusteluspekulaatioiden uhri sen jälkeen, kun hän erosi American Idol-voittaja Carrie Underwoodista. Hänet on jopa yhdistetty GG-kollega Michelle Trachtenbergiin.
Lauren on huhujen mukaan todennut Chacen olevan supersöpö, ja että hän varmasti lähtisi tämän kanssa ulos.

Lähde: E!online

Vanha uutinen: 20.6.2008

Vanha: Chace touhuaa puuman kanssa

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gi_Gp/GossipGirl/season2/gossip-girl132.jpg
Madchen Amick (Teho-osasto, Twin Peaks) vierailee 2.kaudella esittämässä Naten uutta ihastusta ja on ikänsä takia siten puuma. Hän esittää Catherine Mason- nimistä kaunista naista, joka vikittelee lukion söpiksen. skandaalinainekset ovat valmiit.

Lähde: People.com

Vanha uutinen: 19.6.2008

Vanha: GG-tähdet kiireisiä

http://www.greenbaypressgazette.com/ic/blogs/channelsurfing/uploaded_images/gossip-girl-727465.jpg
Gossip Girl -sarjan toisen tuotantokauden kuvausten ohella ohjelman tähdillä on pitänyt viime viikot kiirettä omissa projekteissaan. Useimmilla sarjan tähdillä on työn alla elokuva tai useampi, joillain aikaa vie musiikkibisnes.

Nate Archibaldina tunnettu Chace Crawford on viettänyt aikaa halloweeninä julkaistavan trillerin, The Haunting of Molly Hartley, kuvauksissa.

Serenaa näyttelevä Blake Lively, on kiireisistä GG-tähdistä menevin, sillä hänellä on työn alla peräti kolme eri elokuvaa: Neljä tyttöä ja maagiset farkut -jatko-osa, sekä filmit nimeltä I Love You ja The Private Lives of Pippa Lee.

Pikku-Jenny Humphrey, eli Taylor Momsen, esiintyy Doubting Thomas -leffassa ja hänen isäänsä, Rufus Humpreya, esittävä Matthew Settle tekee roolin Ex-Terminators -nimisessä pätkässä.

Dania näyttelevä Penn Padgley pistää parastaan kahdessa elokuvassa: jalkapallon maailmaan uppoutuvassa Forever Strong sekä jännärissä The Stepfather.

Chuckia herkullisesti esittävä Ed Westwick on Pennin tapaan mukana kahdessa uudessa elokuvassa: Donnie Darkon jatko-osassa S.Darko ja 100 Feet -kauhupätkässä. Edin pitää kiireisenä myös bändi The Filthy Youth, joka heittää keikkaa tasaiseen tahtiin.

”kuningatar-Bee” Leighton Meester on toinen muusikon uraa tekevä GG-tähti ja hän keskittyykin elokuvien sijaan esikoisalbuminsa työstämiseen.

Lähde: Mtv3

Vanha uutinen: 17.6.2008

Vanha: Leighton yhdistetty kollegaan

http://www.accesshollywood.com/content/images/80/400x400bd/80969_leighton-meester-and-sebastian-stan-in-las-vegas-may-2008.jpg
Gossip Girl-sarjan Blair Waldorf eli Leighton Meester on yhdistetty vastanäyttelijäänsä Sebastian Staniin.
-He eivät voineet pitää käsiään irti toisistaan,parin New Yorkin yössä nähnyt kertoo. ilmeisesti GG-ohjelmassa Amor on vahvasti läsnä,sillä myös näyttelijät Blake Lively ja Penn Badgley ovat pitäneet yhtä alkuvuodesta saakka.

lähde:seiska

Vanha uutinen: 11.6.2008

Vanha: Matthew oppii isyyttä hahmoltaan

http://weblogs.cw11.com/news/local/morningnews/blogs/images/settle0915.jpg

Humphreyn perheen isää, Rufusta näyttelevä Matthew Settle, on innoissaan roolistaan Gossip Girlissä. Antaahan se mahdollisuuden opetella vanhemmuutta tulevaisuutta varten.

Kuinka paljon jouduit epäröimään, ennen kuin suostuit ottamaan isä-roolin Gossip Girlissä?

Tarkoitatko sitä, kun jouduin aikuistumaan roolia varten? (nauraa) En oikeastaan joutunut epäröimään. Olen naimisissa, minulla on kaksi koiraa ja olemme vaimon kanssa valmiita perheenlisäykseen. Olen kylläkin oppinut paljon Rufusta näytellessäni, sillä olen päässyt lukemaan runsain mitoin vanhemmuutta käsitteleviä kirjoja.

Isäsi on baptistipappi. Katsooko hän sarjaa?

Ei, mutta monet hänen seurakuntalaisensa kylläkin.

Tykkäätkö seurata omaa työskentelyäsi televisiosta?

Totta kai, kaikki näyttelijät ovat pohjimmiltaan narsisteja! Ei vaan, minusta on mahtava katsoa mitä sarjan editoijat tekevät ohjelmalle. He saavat meidän työmme näyttämään vaivattomalta. No, sarjan nuorethan ovat ehdottoman ammattitaitoisia, mutta editoijat saavat minut näyttämään rutkasti paremmalta!

Haluaisitko olla enemmän tekemisessä sarjan tekemisen kanssa?

Kyllä. Olen kuullut, että näyttelijät saattavat päästä ohjaamaan sarjaa, kun se on pyörinyt riittävän pitkään ja minusta olisi mahtava saada sellainen tilaisuus. Olen sellainen tyyppi, joka innostuu saadessaan mahdollisuuden laittaa asioita yhteen. Lilyä näyttelevä Kelly Rutherford sanoi minulle kerran: ”Näen sinut ehdottomasti ohjaamassa. Tarvitset vain erinomaisen apulaisen!”

Olet siis viettänyt aikaa Kellyn kanssa? Voimmeko siis olettaa, että heidän välillään on vielä säpinää?

Jonkinnäköistä kolmiodraamaa on tosiaan luvassa, suuria häitä ja niin edelleen.

Mitä sarjan bändillesi kuuluu? Sille, jonka Rolling Stone Magazine nimesi 1990-luvun unohdettujen yhtyeiden top-kymppiin?

Bändi tekee paluun, nimenomaan Rolling Stonen järjestämässä tilaisuudessa.

Osaatko oikeasti soittaa kitaraa?

Olen erittäin musikaalinen, mutta en soittanut kitaraa ennen kuin aloitin Gossip Girlissä. On ollut hauskaa oppia ja improvisoida, saada se näyttämään uskottavalta. Otan tällä hetkellä kitaratunteja.

Lähde: tvaddict.com

suom. mtv3.fi

Settlestä tuli sittemmin perheenisä, mutta valitettavasti hän erosi tänä vuonna vaimostaan.

Vanha: 10.6.2008

Vanha: Chace Kauhuleffaan

http://cdn.crushable.com/files/2008/10/the-haunting-of-molly-hartley-chace-crawford-talking1.jpg
E!Online

Chace Crawfordin uusi, yliluonnollisuudesta kertova elokuva the Haunting of Molly Hartley on saanut ilmestymispäiväkseen tämän vuoden Halloweenin. (2008).
Chace esittää elokuvassa Josephia,mukavaa tyyppiä,joka ystävystyy uuden koulutytön Mollyn kanssa.(Harley Bennet). Molly alkaa menettää selittämättömistä syistä järkensä ja tulla hulluksi.. jostain.

Vanha uutinen: 6.6.2008

Vanha: Blake ja Penn puhuvat GG:stä



Vanha: 12.8.2008

Vanha: Nicole Richie Gossip Girliin?

http://www.celebridoodle.com/.a/6a00e5536b2ba9883301127904f15028a4-500wi

Seurapiirijulkkis, Paris Hiltonin on-off ystävä Nicole Richie saatetaan hyvinkin nähdä Gossip Girlissä sen toisella tuotantokaudella. Huhun asteella toistaiseksi olevan uutisen heitti ilmoille Star Magazine.

Nicole Richien biletyksen täytteinen elämä rauhoittui, kun nainen sai ensimmäisen lapsensa, tyttärensä Harlow'n. Elämänmuutos on tuonut Nicolelle mukanaan myös toiveen päästä näyttelemään. Nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus, ainakin mikäli Star Magazinea on uskominen.

Lehti kertoo, että Nicolelle on suunnitteilla vierailu Gossip Girlissä. Tarkempia tietoja roolista, muun muassa sen pituudesta ja luonteesta, ei vielä ole. Nicolen lähipiiristä kerrotaan naisen odottavan GG-pestiään innolla.

– Hän on todella kiinnostunut luomaan uraa näyttelijättärenä. Ja hän rakastaa Gossip Girliä!

Lähde: Mtv3

Ei järjestynyt vierailua ei...

Vanha uutinen: 3.6.2008


Vanhoja uutisia!

Nyt on superhieno tilaisuus lukea/katsoa hieman vanhempia uutisia sarjan tähdistä ja itse sarjastakin. Kyseiset jutut tulevat olemaan vuodelta 2008-2009.

Huomatkaa siis että uudet ja vanhat jutut saattavat mennä sekaisin. Ilmoitan kyllä jutussa onko se uusi vai vanha ja sitten sen milloin nämä vanhojen juttujen lisäykset loppuvat.

Taylor ei suostunut kommentoimaan paljastelua


Taylor Momsen paljasteli The Pretty Reckless- bändinsä keikalla viime viikolla faneilleen. Nyt Taylor oli hiljaa paparazzin kysellessä tapahtuneesta lentokentällä. No comments

Katie kommentoi sopeutumistaan Gossip Girliin

http://25.media.tumblr.com/tumblr_l5lmlmSVSk1qcyvibo1_r1_400.png
Gossip Girlin uusi tulokas Katie Cassidy "Juliet" puhui hiljattain Hollywoodlifelle sopeutumisestaan Gossip Girlin näyttelijätiimiin.

Hänen mukaansa Leighton Meester helpotti asiaa.
- Tiesin monet heistä ennen kuin aloin kuvata, mutta olen erittäin läheinen Leightonin kanssa. Vietän hänen kanssaan paljon aikaa. Hän vie minut moniin ravintoloihin, rakastan West Villagea. (New Yorkissa). Olen erittäin läheinen hänen kanssaan, koska teimme leffaa Euroopassa äskettäin (kesällä), joten menimme kirjaimellisesti Euroopasta suoraan New Yorkiin.

lauantai 23. lokakuuta 2010

Osta GG:n bilekuteita


Nyt on mahdollista ostaa GG:n stylistin suunnittelemia bilekuteita, jotka ovat alle 50 dollaria.

Kun GG:n stylistiltä Eric Damanilta kysyttiin, voisiko hän luoda vaatelinjan budjettiystävälliselle ketjulle Charlotte Russe, Eric suostui oitis.

- Tämä tuntuu niin sopivalta siihen nähden, mitä teen sarjassa, Eric sanoi juhlamekkojen kokoelmastaan. - Joka jaksossa on tanssiaiset tai gaala. En halunnut erotella. Serenan T-paidan voi ostaa muuten vaan. Tahdoin tehdä jotain erilaista, Eric kertoi Peoplelle.

Kokoelmasta löytyy jopa Blair-tyylisiä mekkoja. Blair-hahmohan on tunnetusti hyvin vaativa ja täsmällinen.

Eric ei osaa valita suosikkia linjastosta.

- Kyse on kuin lapsesta. Ei voi valita omista lapsistaan suosikkia. Rakastan niitä kaikkia, Eric sanoo ennen kuin paljastaa sarjan puvustamisen heikkoiden, Chuckin.

- Chuckilla on todella spesiaalipaikka sydämessäni. Kyse on Saville row'sta.

Hän myös vihjaili, että miehille on tulossa uutta puvustoa.

tsekkaa uusi linja: charlotterusse.com.

Taylor Momsen vilautti keikalla!



Gossip Girlin varsinainen villikko, 17-vuotias Taylor Momsen esiintyi äskettäin bändinsä The Pretty Recklessin kanssa ja vilautti rintojaan faneilleen. Ja mikäköhän idea tuossakin sitten oli? Kyseinen mielenhäiriö on kohdassa 1:05

Mitä Cw kommentoi? - En kommentoi, Cw:n edustaja sanoi.

Voi kumpa hän ei pilaisi mainettaan enää yhtään!

Lähde: E!online

perjantai 22. lokakuuta 2010

Michelle tekee GG:n tekijöiden kanssa sarjan

Gossip Girlissä Georginaa näyttelevä Michelle Trachtenberg yhdistää voimansa GG:n pomojen Josh Schwartzin ja Stephanie Savagen kanssa luomalla uuden sarjan Cw-kanavalle. Michelle aikoo itse myös tähdittää sitä tuottamisen lisäksi.

Sekä CW, että Michellen edustaja vahvistavat hyvät uutiset E!onlinelle: - Michelle ja Gossip Girlin tuottajat ovat yhdistäneet voimansa tätä tunnin kestävää draamaa varten, Michellen edustaja hehkuttaa.

- He esittelivät ideaa Warner Brothers Studiolle ja he ostivat sen saman tien Cw:lle.
Lähteet kertovat, että projektissa eli siis draamassa on kyse nuoresta kriminologi opiskelijasta, jolla on synkkä menneisyys ja taito profiloida epäilyt.

Michelle paljasti jo aiemmin E!:lle tuottavansa sarjaa.
- Tuotan juuri nyt omaa sarjaa, jonka loin ja se vie aikaa. Se on todella naispainotteinen ja se on tunnin kestävä draama. Siitä tulee todella upea ja erilainen, jotain ennennäkemätöntä.

Jos kaikki sujuu hyvin, voi sarjaa odotella ensi vuoden syksylle.