sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Blake teki julman aprillipilan Pennille

http://img2.timeinc.net/people/i/2008/news/080728/blake_lively.jpg
Gossip Girlin Blake Lively teki tämän vuoden aprillipäiväksi julman pilan poikaystävälleen/kollegalleen Penn Badgleylle. Blake yritti vakuuttaa Pennille, että rokkari ja nyt myös American idol -tuomari Steven Tyler olisi hänen biologinen isänsä.

Penn on innokas laulaja, kitaristi ja pianonsoittaja ja on usein ihmetellyt mistä hänen musiikilliset lahjansa tulevat, koska hänen vanhvempansa eivät ole hyviä musiikin saralla. Joten Blake päätti käyttää Pennin ihmettelyä hyödyksi tekemällä ison aprillipilan. Hän lähetty pennille sähköpostia naisena, joka väitti että Penn on hänen ja Stevenin lapsi.

- Aprillipäivänä tulin ajatelleeksi että se olisi hyvä idea... Hän on tosi lahjakas musikiillisesti ja hän on aina ihmetellyt miksi hän oli aina niin lahjakas ilman, että hänen vanhempansa olisivat. Joten mietin kuka olisi musiikillisesti lahjakas ja jolla olisi paljon lapsia. Steven Tyler! Joten ajattelin, että voisin väittää että Steven on Pennin isä. Tein feikki e-mailin edellisenä iltana, hänen tietämättä että aprillipäivä olisi huomenna ja lähetin sähköpostin jossa sanoin: "Minulla on lapsi Steven Tylerin kanssa. Asun Marylandissa - missä hän on syntynyt - olen englantilainen professori. Haluan tavata sinut ja haluaisin muodostaa siteen kanssasi, kun olet nyt vanhempi.

Lively meni pitkälle juonessaan ja jopa sai soppaan mukaan Pennin äidin ja tiedottajan:
- Sain hänen tiedottajan soittamaan hänelle aamulla ja hän sanoi: 'Hei, kuuleppas. Sain soiton yhdeltä lehdeltä New Yorkissa. Heillä on juttu Steven Tyleristä, joka sanoo että hänellä on lapsi, joka on myös alalla ja steven haluaa ottaa yhteyttä ja tavoittaa sinut'. Ja sain heidät juttuun mukaan. Heistä se oli naurettavaa. Nauroimme koko päivän kunnes hänen äitinsä soitti hänelle myöhemmin ja sanoi että hänellä olisi asiaa... Näin hänen silmissään hänen koko elämänsä välähtävän kymmenessä sekunnissa. Hän oli selvästi pettynyt, koska nämä "vanhemmat" eivät olleet hänen ja hänen koko elämänsä oli valetta!

Lähde: David Letterman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti