torstai 28. lokakuuta 2010

Vanha: Penn on kiltti poika

http://media.monstersandcritics.com/articles2/1436962/article_images/headline_1224003521.jpg
faktaa: Ikä: 22v. asuinpaikka: L.A., mutta sarjan kuvausten ajan New York
Aiemmin tuttu: kosto on suloinen-leffasta.
Hauska fakta: Penn Badgley on ollut kaveri serena van der Woodsenia näyttelevän Blake Livelyn kanssa 11-vuotiaasta asti.
ajankohtainen: Dan Humphreynä Gossip girl-sarjassa.

Dania Gossip girl-sarjassa näyttelevä Penn Badgley on hurmannut tv-katsojat ympäri maailmaa suloisella hymyllään ja ihanilla tummilla silmillään. saamme olla iloisia,että penn lähti mukaan sarjaan,sillä saadessaan käsikirjoituksen hän epäröi pitkään. Kiltin,hieman ulkopuolisen pojan roolit alkoivat kyllästyttää. perehdyttyään rooliin tarkemmin hän kuitenkin muutti mielellään ja otti ilomielin vastaan roolin Danina.

Jalat maassa
sarjassa Dan näyttelee uutta tulokasta rikkaiden yläluokkalaisten nuorten joukossa. hän ei sovi joukkoon aivan ongelmitta,eikä edes yritä. Vaikka Dan tapaileekin rikasta Serenaa,hänen jalkansa ovat tukevasti maassa, ja poika pysyy rehdisti itsenään.
- Danin maailma on hyvin yksinkertainen. Hän vain elää päivän kerrallaan,tekee läksyt ja sellaista,Penn on sanonut haastattelussa.
Juuri suhde serenaan vetää hahmon keskelle upper east siden rikkaiden nuorten elämää.
-minusta danin ja serenan pitäisi päätyä yhteen. he sopivat hyvin toisilleen juuri erilaisuutensa takia,Penn on todennut

Kaunisääninen näyttelijä
Kun penn ei tee töitä,hänellä on tapana soitella kitaraansa ja lauleskella. hän on myös urheilullinen, ja pallon potkiminen on yksi hänen lempiharrastuksistaan. Huhujen mukaan Pennillä ja Serenaa esittävällä Blake Livelyllä on suhde.
-ihmisiä vain huvittaa juoruilla,joten he keksivät perättömiä juttuja muiden elämistä,Blake on vastannut huhuihin. kaikkien tyttöjen onneksi vaikuttaisi siis siltä,että ihana penn on edelleen vapaalla jalalla!

L: systeri-lehti

Vanha uutinen: 23.7.2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti