sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vanha: Blake haastattelussa

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/06/blake-lively-dog-pees-on-dress.jpg
Blake Lively ei halua myöntää, että hänen villakoiransa Penny pissasi hänen tunikalleen kesäkuussa. Hän syyttää itseään.
- Pudotin jotain asulleni. En halunnut sen tahriintuvan, joten piilottelin sitä ja juoksin ovesta, Blake sanoo. - Koska pidän Pennyä sylissä, kaikki lehdet huutavat heti, että Penny laski päälleni. Se ei ollut Penny!

Blake hemmottelee koiraansa ja sille on oma sänkykin. Blake kuitenkin vakuuttaa, että pitää Pennyä koirana. - Hän syö luita ja muita koiran ruokia. Hän on oikea koira. Kuljetan häntä mukanani joka paikkaan. On kiva, että on mukana toinen, jolla lyö sydän. Minulla on siten mukana osa kotia.

Blake on tähdittänyt elokuvaa 4 tyttöä ja maagiset farkut kummassakin osassa samojen näyttelijättärien kanssa: America Ferrera, Alexis Bledel ja Amber Tamblyn. Jatko-osan ohjaaja kehuu Livelyä.
- Blake on nuori näyttelijätär, mutta todella perusteellinen. Tajuan kyllä miksi hän on nouseva tähti, jatko-osan ohjaaja Sanaa Hamri sanoo.
- Blake oli varsinainen puolustaja leffalle. Hän rakastaa roolihahmoaan Bridgetiä. Jos hän tuntee, että jokin menee oikein, hän seuraa sydäntään olisi tilanne millainen tahansa. Hän on peloton ja jalat maassa oleva.

Blake matkustaa paljon roolihahmonsa tapaan.
- Kuljen maailman ympäri. Minun täytyi matkustaa ees taas Los Angelesista New Yorkiin. Olin muuttamassa muualle ja aloittamassa elämää itsenäisenä. Ja nämä elokuvan tytöt ovat erittäin läheisiä.

Huhujen mukaan Livelyllä ja Ferreralla on kuitenkin ollut ongelmia, eivätkä he halunneet ilkeiden kielin mukaan kuvata elokuvasta jatko-osaa yhdessä.

- En ikinä lue huhuja. Ainoa asia, joka sai jonkun hermostumaan oli se, että meillä oli vain kuusi viikkoa aikaa valmistautua. Uutinen tuli nopeasti. Olimme niin hermostuneita, koska meillä ei ollut alkuunkaan käsikirjoituksia. Olimme niin onnessamme, kun saimme viettää aikaa yhdessä. Me rakastimme ensimmäistä osaa niin paljon. Halusimme tehdä jatko-osan. Emme yhtään empineet siinä.

Gossip Girlin Penn Badgley ja Blake Lively seurustelee, vaikkeivät he itse sitä oikein mielellään julki myönnäkkään. Kun Blakelle sanottiin, että heistä tulee söpö pari, Lively sanoi vain lyhyesti ja ytimekkäästi kiitos.
- Jep, en oikein tykkää puhua mistään muusta kuin itse sarjassa. Kyse on kahdesta eri asiasta. Hahmoa ei deitata. En ole sellainen kuin Serena, Blake sanoo.

Serenan ja Danin suhde päättyi 1.kauden lopuksi.
- Hänellä oli siis koko kesä aikaa olla erossa Danista. Sitten hän voi palata. Serenasta tulee aika tärkeä tyyppi lukion ulkopuolella. Ja Danista sen verran. Hahmoilla on silti vielä sähköä, kemiaa välillään.

Vanha uutinen: 6.8.2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti