maanantai 25. lokakuuta 2010

Vanha: GG-tähdet kiireisiä

http://www.greenbaypressgazette.com/ic/blogs/channelsurfing/uploaded_images/gossip-girl-727465.jpg
Gossip Girl -sarjan toisen tuotantokauden kuvausten ohella ohjelman tähdillä on pitänyt viime viikot kiirettä omissa projekteissaan. Useimmilla sarjan tähdillä on työn alla elokuva tai useampi, joillain aikaa vie musiikkibisnes.

Nate Archibaldina tunnettu Chace Crawford on viettänyt aikaa halloweeninä julkaistavan trillerin, The Haunting of Molly Hartley, kuvauksissa.

Serenaa näyttelevä Blake Lively, on kiireisistä GG-tähdistä menevin, sillä hänellä on työn alla peräti kolme eri elokuvaa: Neljä tyttöä ja maagiset farkut -jatko-osa, sekä filmit nimeltä I Love You ja The Private Lives of Pippa Lee.

Pikku-Jenny Humphrey, eli Taylor Momsen, esiintyy Doubting Thomas -leffassa ja hänen isäänsä, Rufus Humpreya, esittävä Matthew Settle tekee roolin Ex-Terminators -nimisessä pätkässä.

Dania näyttelevä Penn Padgley pistää parastaan kahdessa elokuvassa: jalkapallon maailmaan uppoutuvassa Forever Strong sekä jännärissä The Stepfather.

Chuckia herkullisesti esittävä Ed Westwick on Pennin tapaan mukana kahdessa uudessa elokuvassa: Donnie Darkon jatko-osassa S.Darko ja 100 Feet -kauhupätkässä. Edin pitää kiireisenä myös bändi The Filthy Youth, joka heittää keikkaa tasaiseen tahtiin.

”kuningatar-Bee” Leighton Meester on toinen muusikon uraa tekevä GG-tähti ja hän keskittyykin elokuvien sijaan esikoisalbuminsa työstämiseen.

Lähde: Mtv3

Vanha uutinen: 17.6.2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti