perjantai 30. heinäkuuta 2010

Skooppia 4.kaudesta (Spoil!)


E!ONLINE

E! jututti 28.7 Cw bileissä Ed Westwickkiä ja 29.7 Television Critics Pressi kiertueella sarjan tuottajia Stephanie Savagea ja Josh Schwartzia. Edillä oli Cw bileissä varsin avoin kaula-aukko ja veti vertoja jopa Blake Livelyn Comic Conin paljasteluille.

*Cw näytti pressillä kauden avauksesta promon missä Chuck ja Blair pitävät juttutuokion Pariisissa.
Gossip Girl, Ed Westwick

*Josh paljasti panelilla että Pariisin vierailun lopussa Blair ja Chuck kohtaavat kasvokkain ja sillä on seuraamuksia koko loppu kautta ajatellen.

TOP 7 PALJASTUSTA.

1. Miksi Pariisi? Savage: - Pariisi ilmaisee kaikkea mitä sarjassa on- muotia, arkkitehtuuria, Blairin isä asuu siellä, kahvia, alusvaatteita, kaikenlaista GG maailmasta.

2. Fashion's night out on sarjan 4.kauden kolmas jakso, jossa vierailee itse muotisuunnittelija Diane Von Furstenberg ja Italian Voguen väkeä... nje.

3. Josh sanoi, että Katie Cassidy tulee sekoittamaan pakkaa makeilla yksityiskohdilla. Hänen mukaansa tyttö aiheuttaa paljon vaikeuksia muille.

4. Michelle Trachtenberg palaa, Savage: -Näette Georginaa enemmän kuin yhdellä tapaa.

5. Pikku J ( Taylor Momsen) palaa jossain kauden ensimmäisessä puoliskossa.

6. GG:n sivut uudistuvat- ja Gossip Girl saa sinne uutta teknologiaa.

7. Stephanie sanoi, että loppu on mielessä muttei lähitulevaisuudessa. Joshille pisteet Lost vitsistä: -Tiedämme mikä saari on... Manhattan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti