tiistai 27. heinäkuuta 2010

Blake Lively puhui roolistaan Green Lanternissa

http://www.parade.com/images/-v5/celebrity/2010/0801/hollywood-wire/blake-lively.jpg
Gossip Girlin Blake Lively tähdittää Ryan Reynoldsin kanssa elokuvaa Green Lantern, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Filmissä Blake esittää Ryanin hahmon rakkautta ja kilpailijaa. Blake sanoi Comic Coneilla odottavansa konnaksi tulemista. Blake Livelyn mielestä Green Lantern ei täysin seuraa Hollywood leffojen trendejä, sillä hänen hahmonsa joutuu pelastamaan Hallin silloin tällöin. Leffassa on kuitenkin samat paikat (maa ja avaruus) kuin muissakin supersankari elokuvissa.
- Joo, saatte nähdä ulkoavaruuden- Se siinä hienoa onkin, Lively sanoi Mtv:lle. -Supersankarileffoissa tapahtumapaikka on joku tietty kaupunki maailmalla tai avaruudessa, mutta tässä elokuvassa rampataan kummassakin, ja se on aika uniikkia, eikä sitä olla paljoakaan nähty muissa leffoissa.

Blake nauttii hahmonsa Carolin ja Hal Jordanin kilpailusta. -Hahmoni on Hallin pomo. Carol on myös hävittäjälentäjä. Hän on kuitenkin vain Hallin kakkossijalla: He ovat numero 2 hävittäjät maailmassa, joten hän on myös kilpailija ja se luo tosi mielenkiintoista dynaamisuutta ja coolia jännitystä.

Lähde: Mtv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti