perjantai 30. heinäkuuta 2010

Lisää skooppia TCA- Pressi kiertueelta (Spoil!)

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena
29.7.2010- CBS SUMMER TCA PANELS-GOSSIP GIRL

Gossip Girlin 4.kausi jatkuu Yhdysvalloissa 13.9.2010

Latimes
* Ed Westwick puhui Pariisi kokemuksesta
- Minun ei tarvinnut käyttää minun koulu ranskaani, Westwick sanoi.

*- Jenny palaa tuottamaan niin paljon draamaa kuin mahdollista, Stephanie Savage lupaili.

Nymag.com
*Pariisissa kuvattiin D'Orsayssä, Eiffel Tornilla, Gare du Nordilla ja Avenue Montaignessa.
* iso naislaulaja nimi saattaa vierailla sarjassa, ja neuvottelut ovat käynnissä. -Hän ei vain laula alkuperäistä laulua vaan myös näyttelee hahmojen kanssa, Savage sanoo. -Hän on sekä uusi että ikoninen. [ Vierailua voi odotella jaksolle 7.]
*Dan nähdään Georginan vauvan kanssa kauden alkujaksoissa. Onko vauva hänen? Savage ei vastaa vaan kiertelee: -Georginan vauva on Georginan. Saatte tietää kun kausi etenee.
Savagen mukaan kyseessä ei ole teiniraskaus juoni. - Onko Georgina teini? Hän voi olla kuolematon. Ehkä 200 vuotta vanha, Savage vitsaili. Juoneen liittyy sekä draamaa että naurua -Kun nuoret yrittävät käsitellä odottamatonta tilannetta, niin se voi olla tosi hauskaa, mutta juttuun kuuluu myös sydän ja tunteet.
* Jenny (Taylor Momsen) palaa varmuudella.
- Haluamme pitää sen avoinna, mihin suuntaan hahmo menee, Savage sanoo. Hän ei halua paljastaa liikaa. -Tietty hän lähti dramaattisesti viime kauden päätyttyä. Olemme innoissamme siitä, että voimme luoda hieman jännitettä hänen hahmolleen. En halua sanoa missä jaksossa hän tarkalleen palaa, mutta se tulee olemaan kauden ensimmäisessä puoliskossa.
* Chuckista: -Hänellä on keppi ja saamme tietää että hän ei saattanutkaan saada tarpeeksi hyvää hoitoa, Savage paljasti.
* Carla Bruni ei vieraile sarjassa. Eikä Woody Allen, vaikka he kuvasivat samoihin aikoihin Pariisissa. -Toivoimme, että menisimme hieman ristiin, jotta voisimme saada heistä vähän kuvaa tietä ylittämässä, Savage paljasti.
* Entä Vanessa ja Dan? -Vanessa palaa Haitilta ja hän on varmasti mukana Danin juonessa, Savage kertoi.
*Gossip Girliä halutaan kuvata jatkossakin ulkomailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti