lauantai 24. heinäkuuta 2010

GG palkittiin Tater Top Awardsissa (Spoil!)

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/best-cast-ev-er.jpg
Gossip Girl voitti kaksi palkintoa E!onlinen vuosittaisessa Tater Top Awardseissa. Voittajat valittiin äänestysten kautta.

Voitot tulivat näistä:


MOMENT THAT MADE YOU WANT TO THROW OUT YOUR TV:
Chuck sleeps with Jenny, Gossip Girl (28.5%)

GUILTIEST PLEASURE
Gossip Girl (30.4%)

4 kommenttia:

  1. Hei blogis on ihan helmi! sitä tarkemmin tutkiessa, heräs mulla kysymyksiä, että mistä löydät kaiken tiedon tänne? miten etsit? oletko ite katsonut jo 3 kauden? ja kun 4 kausi alkaa jenkeissä 13.9 seuraatko sitä itse jostain? kuten cw:n sivuilta? itse kautsoin juuri kolmannen kauden ja odotan innolla seuraavaa.

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitosta vaan :) Noh kaivan noita tietoja monilta nettisivuilta ja lehdistä ja suomentelen niitä itse. Lisään sitten niihin juttuihin omia kommentteja tai muotoilen ne itse haluamakseni. Seuraan Gossip Girliä netistä, mutten Cw:n sivuilta. Niin ja noista juttujen lähteistä huomaa yleensä mistä ne jutut on löydetty.

    VastaaPoista
  3. Pystytkö paljastamaan mistä seuraat sarjaa, koska itse en ainakaan CW:n sivuilta sitä saanut näkymään. (:

    VastaaPoista
  4. Cw:n sivuilta pystyy katsomaan vain Yhdysvalloissa asuvat. Kokeile siis googlettaa aina joka jakson nimi, esim. Gossip Girl 4x01 ja sitten klikkaa niitä linkkejä.. älä kuitenkaan turvaudu lataamaan sillä se on laitonta. Itse olen käyttänyt cucirca.com sivustoa katseluun.

    VastaaPoista