perjantai 2. heinäkuuta 2010

Leighton Meesterin haastattelu

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/40069275/Leighton+Meester+leigh.gif
Leighton Meester on tullut tunnetuksi Gossip Girlin Blair-roolistaan ja sitä myöten hänelle on sadellut leffarooleja ja vierailurooleja tv-sarjoihin. Mukaan mahtuu myös musiikki-uran alku ja Herbal Essencin mainoskasvoksi hankkiutuminen. Leightonia haastateltiin hänen ollessa Espanjassa. Kyseessä ei ole siis mikään kauhean uusi haastattelu.

Millaista on ollut Espanjassa?
- Tällä hetkellä kokemus on ollut tosi posiivinen. Olen ollut täällä vain päivän, mutta ihmiset ovat erittäin ystävällisiä, iloisia ja nättejä. Pidän Espanjasta.

Näyttelijätär, laulaja, säveltäjä, malli. Onko sinusta sellainen puoli mitä emme tiedä?
- On varmasti olemassa monia näkökulmia mitä ette tiedä. Teen töitä paljon, mutta pääasiassa näette sen mitä teen. Keskityn tekemiseeni, ja työni näyttelijänä tekee minut tosi onnelliseksi. Loput ajasta tykkään matkustella, nauttia ajasta perheeni ja ystävieni kanssa ja ennen kaikkea haluan pysyä rentona.

Menisitkö ulos Chuckin tyyppisen jätkän kanssa?
- En usko että semmoisia on olemassa, koska ihmisten on vaikea muuttua niin paljon. Hän on tosi dynaaminen ja kiinnostava. Pidän hänestä. Jos sellainen olisi, menisin mielelläni ulos hänen kanssaan.

Teit tv-debyyttisi sarjoissa kuten kovalaki, house tai csi, miten näet tämän viihdyttämisen sektorin nyt? Miltä näyttää naisten roolit sarjassa, kuten GG:ssä?
- Näyttelijättärenä leffoissa ja tv:ssä olon hienous on se että voit käsitellä erilaisia hahmoja ja Blairina ollessa, on naisena, jolla on monipuolisuutta persoonassa. Hän on fiksu, eloisa, ja voi näyttää hetkessä tunneskaalansa.

Blairilla on synkkä puolensa, kummasta pidät, hyvästä vai pahasta?
- Jos pitäisi valita niin ottaisin pahan. Mutta pidän hänestä siksi, koska hänellä on niin monipuolinen persoona, se tekee hahmosta mielenkiintoisen. Tosielämässä hän on hyvä tyttö, mutta hänellä on synkkä puolensa. Hän on älykäs, joka on hyvä koulussa, hänellä on poikaystävä. Hänellä on kuitenkin epävarmuuksia, ja se tekee hänestä niin mielenkiintoisen. Hän on tyttö, joka on kouluttanut itsestään älykkään, nokkelan ja täydellisen ja siksi hän tuntee olonsa niin epävarmaksi.

Mitä teillä on yhteistä?
- Olen hieman hahmoani vanhempi ja siksi pystyin ymmärtämään Blairia paremmin ja pidän hahmoni vaatteista.

Debyyttialbumisi tulee ulos tänä kesänä, miten aloitit musiikin saralla?
-Olen laulanut koko elämäni ajan, mutta olen työstänyt tätä albumia 4 vuotta ja olen käyttänyt aikaa tähän niin paljon koska olen sellainen perfektionisti. Pidän musiikista ja olen säveltänyt viimeiset kahdeksan vuotta. Aina kun kirjoitan , sävellän ja ymmärrän enemmän ja se saa oloni tuntumaan hyvältä. Musa on terapiaa minulle, se on kuin runo tai kuva siitä hetkestä kun elät, tai aiemmasta. Se on tosi hienoa.

Olet saanut GG:n myötä maailmanlaajuisen kuuluisuuden. Miten se on muuttanut elämääsi?
- Se on muuttanut elämääni, mutta positiivisella tavalla. Se on antanut tilaisuuden saada pysyvä työ vuosiksi ja olen saanut tavata mahtavia ihmisiä. Se on fantastista.

Miten suhtaudut Paparazzeihin?
- Minulla ei ole heihin negatiivista suhdetta. He eivät koskaan häiritse minua yksityiselämässäni, näen heitä vain kun kuvaan ja he ovat yksinkertaisesti kiinnostuneita minusta työni takia.

Millaista on ollut kuvata elokuvia tähtien, kuten Gwyneth Paltrowin kanssa?
- Viimeistelin juuri leffan kuvaukset viime kuussa. Se oli hieno kokemus. Gwyneth on uskomaton näyttelijä ja tosi aito tyyppi, tosi Cool. Love Don't Let me down-elokuva kertoo kantri musiikin laulajasta ja hahmoni on hänen faninsa. Mutta kun hän saa tavata hänet, hän huomaa ettei laulaja ole se täydellinen nainen mitä hän kuvitteli.

Netissä on paljon huhuja sinusta. Kuten huhu siitä, että seurustelisit Robert Pattinsonin kanssa. Miten suhtaudut näihin spekulaatioihin?
- En tosiasiassa kiinnitä niihin huomiota. Kaikkea kirjoituksia ei voi hallita, ainoa asia mitä voin tehdä on keskittyä työhöni ja pysyä uskollisena tyylilleen ja persoonalleen ja yrittää spekulaation olla vaikuttamatta minuun millään tavalla, koska jos se on negatiivista, niin olo tuntuu pahalta ja jos se on positiivista se voi nousta päähän. Haluan olla sellaisten ihmisten kanssa, jotka kertovat totuuden.

Kuinka pitkään esität vielä Blairia?
- Olemme tehneet 3.kautta ja meillä on sopimus 7 vuodesta

Oletko huolissasi että jäät esittämään samaa hahmoa seitsemäksi vuodeksi?
- Ei, en pelkää että minut luokitellaan täksi hahmosta, koska hahmoni muuttuu, enkä kyllästy. Ja sitten voin asua kaupungissa mistä pidän, ja tämä hahmo on luonut mahdollisuuden kasvaa ja oppia ja pidän siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti