tiistai 8. toukokuuta 2012

Spotattu: Blake & Ryan Kanadassa *Päivitetty*

Blake Lively ja Ryan Reynolds viettivät viikonlopun Ryanin kotikaupungissa Vancouverissa, Kanadassa. Sydänkäpyset tekivät aika samoja asioita mitä yleensäkkin, eli kävivät lounaalla, shoppailivat, vierailivat vuorella, hengailivat Kitsilanon rannalla... Ja kävivät lounaalla Ryanin äidin Tammyn kanssa.

Heidät spotattiin myös vasta yhdessä Napa Countrystä romanttiselta illallisesta. He tuijottivat toisiaan hyvin intensiivisesti ja Ryan näytti olevansa todella ärsyyntynyt, kun tarjoilija tuli kysymään tarvitsevatko he vielä jotain.

**
People:

Kyläilyyn kuului myös perhelounas Ryanin perheen kanssa. Ja ei missä tahansa paikassa, vaan Grouse- vuoren huipulla Vancouverissa, joka on erittäin suosittu matkailukohde. Porukka haki ruokansa The observatory- ravintolasta ja lähtivät ulos syömään.

- Se oli tosi mukava kohtaaminen ja he viettivät muutaman tunnin kertoillen kuulumisia ja nauroivat paljon yhdessä, Lähde kertoo.

Blake ja Ryan halusivat värityskirjan, jotta voisivat pelata Tic-Tac-Toeta. Seuraavan päivän aamuna Blake ja Ryan spotattiin lounaalta Sophien Cosmic- kahvilasta.

Ja..

Blake ja Ryan ovat jatkaneet tällä viikolla lomailuun Kanadassa. 7.5.2012 heidät spotattiin Nanaimosta, joka on Vancouverin saaristokaupunki. Sitten he lounastivat Blue Ginger- ravintolassa. Mukana illallisella oli Ryanin veli ja tämän vaimo.

- Pariskunta tuli ja nautti illasta tosi paljon. He olivat pukeutuneet normaalisti ja istuivat laukkuineen. He viipyivät muutaman tunnin ja söivät muutaman aasialaisen annoksen.

Tiistaina he olivat Duke Point Ferry- terminaalissa, jossa he joivat muutaman drinkin ja söivät voileipiä ennen kuin lähtivät muutaman tunnin mittaiselle vene-ajelulle, joka kuljetti heidät takaisin mantereelle.

Kuvia: May 8th – Catching a Ferry with Ryan to Nanaimo, BC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti