lauantai 26. toukokuuta 2012

Leighton JustJaredin haastattelussa

Leighton Meester poseerasi JustJaredin kuvauksissa ja oli samalla myös sivuston haastattelussa. Tässä kooste siitä:

Leighton kiertää yhdessä Check in the dark- bändin kanssa ja he ovat myös levyttäneet yhdessä. Ja kaikki on nyt valmista.
- Olemme saaneet kaiken levytettyä, mitä tulee albumille, mutta haluamme varmaan palata studioon muutaman kuukauden sisällä ja levyttää uudelleen kaiken. Kun levyttää jotain, niin sitten löytää jotain uutta ja haluaa palata asiaan. Meillä on noin 18 biisiä mitä työstämme, joten otamme varmaan 10-11 albumiin mukaan.

Onko mikään biisi varmuudella levyllä?
- On muutamia. On yksi biisi nimeltään 'entitled'. Se määrittelee koko albumin. Levy kertoo sydänsuruista ja surullisuudesta ja kaikista noista tunteista, joita tulee kun on rakastunut ja sitten siirtyy elämässä eteenpäin ja olet oikeasti parempi ja oikeutettu johonkin parempaan. Niin oli ennen ja jälkeenkin minun kohdallani, jos totta puhutaan. (Levy on siis aika henkilökohtainen).

Millainen tunnelma GG:n kuvauksissa nyt on kun se on tulossa tiensä päähän?
- Noh, saimme tietää asiasta, kun olimme tauolla. Olen varma, että kaikilla on kaksijakoiset fiilikset. Katkeransuloiset. Tämä on tärkeän ajan päätös, mutta se on myös hyvä, koska haluan päästä eteenpäin, kasvaa ja muuttua. Kaikki haluavat siirtyä elämässään eteenpäin. Loppu on myös surullinen, mutta vaikeinta on varmaan jättää jäähyväiset työryhmälle, joista on tullut minulle kuin perhettä.

Onko trailerista tullut kuin toinen kotisi?
- Joo. Niin on missä tahansa työssä, jossa pitää tehdä kuvauksista kuin koti. Vietin siellä paljon aikaa. He antoivat minun sisustaa uudelleen pukeutumishuoneeni muutama vuosi sitten. Meillä on traileri joka on kauempana, silvercup stagesissa, Long islandilla. Meillä on siellä pienet huoneet ja he antavat meidän sisustaa niitä. Minun näyttää kuin pikku puutarhalta. Siellä on kukkia kaikkialla ja vihreät seinät. Tulee olemaan outoa jättää se ja tietää, ettei koskaan palaa sinne, mutta olen varma, että tulen kuvaamaan jotain siellä nopeammin kuin luulenkaan.

Onko sinulla suosikki hetkeä GG:stä?
- Monia sellaisia. Tykkään tehdä hauskoja juttuja. Pidän siitä, kun Blair pomoilee kaikkia. Pidän noitten tyttöjen kanssa työskentelystä... se on parasta. Pidän Zuzannan (Dorota) kanssa työskentelystä. Hän on upea! Ihan uskomaton. Näin hänet Love,loss and what i worissa. Se oli niin hyvä. Hän voi tehdä vaikka mitä. Hän on todella älykäs ja ihan vastakohta Dorotalle. Hän on kuin tosi nuori ja oikeasti täysin erilainen kuin roolihahmo.
Pidän myös muutamista dramaattisista hetkistä, mutta se johtuu varmaan siitä, kun lukee jotain järkyttävää, kuten ' nämä alkavat tapailemaan'. Ja ei saa panna vastaan, vaan se pitää hoitaa alta. Se on on aika hauskaa.

Lue lisää: Read the full interview at JustJared.Com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti