tiistai 15. toukokuuta 2012

Spoileria



E!ONLINE

* Lily saa tietää, että Bart elää. Bart, Rufus ja Lily saattavat olla finaalissa samassa huoneessa, mikä on outo tilanne... - Joo se on mahdollista. Niin saattaa tapahtua. Mitä teemme asialle?!, Kelly sanoi E!:lle.

* Lisää sneak peekkeja finaalista: Last Minute Spoilers for tonights epiosde.

* Lola, Naten heila (Ella Rae Peck) poistuu sarjasta. Stephanie Savagen mukaan Ella sai töitä Nbc:n uudesta sarjasta ja heidän piti luopua nuoresta lupauksesta. Natella riittää nyt muuta ajateltavaa, kun hän yrittää selvitellä GG:n identiteettiä.


* REDUX FINAALISTA! (Lue omalla vastuulla!)

- Blair valitsi Chuckin, jonka kanssa hän tuntee itsensä haavoittuvaksi. Dan on liian turvallinen vaihtoehto. Valinta tuli huonoon aikaan, koska Chuckin kuolleeksi luultu isä Bart palasi ja sysäsi Chuckin syrjään perheyrityksestä. Blair ei aio luovuttaa kuitenkaan heidän suhteensa. Hän jopa seurasi Chuckia eurooppaan kasinolle. Tilanne jäi avoimeksi.
- Serena manipuloi Dania pettämään Blairia kanssaan. Kun Dan sai tietää, että Serena nauhoitti heidän kuuman hetken, Dan suuttui Serenalle niin pahasti, että sanoi, ettei halua enää kohdata häntä. Serena lähti kaupungista, käytti huumeita ja makasi randomin kanssa, jota esitti Cobra Starshipin laulaja Gabe Saporta.
- Dan rupesi suutuspäissään kirjoittamaan Georginan kanssa paljastuskirjaa upper east sideltä.

- Savage kommentoi myös 6.kautta, joka jää nyt sarjan viimeiseksi: - Kun tämä kaikki päättyy, se tulee olemaan todella surullista ja outoa. Hänen mukaansa he keskittyvät kaudella päähahmoihin, johon kuuluu myös Georgina. Hän tulee ehkä olemaan kaikissa jaksoissa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti