tiistai 2. maaliskuuta 2010

Spoileria

Billy Balwin Blake Livelyn isänä

William Baldwinin mukaan hänestä on vaikeinta esittää sarjassa Serenan isää. -Vaikeinta oli hyväksyä se, että esitän Blake livelyn isää, 46-vuotias näyttelijä sanoo. -Niin pelottavalta kuin se kuulostaakin, niin olen tarpeeksi vanha ollakseni hänen isänsä. (Blake on 22). Mutta se on silti vaikeaa toteuttaa.

-Minun pitäisi olla tytön kanssa, hän jatkaa naurun kera, -Eikä olla tytön isä.

Aika ironista, mutta on näyttelijän oma vika, kun otti osan. Hänelle tarjottiin aiemmin eri roolia, mutta hän torjui sen. -Se oli vain jaksokohtainen. Joten sanoin heille, että tarjoaisivat jotain isompaa.

William myös vihjaili, että hänellä saattaisi olla pidempi tulevaisuus sarjassa: -Jos olisin vedonlyöjä, niin sitten olisi järkevää, että jotain tulisi tapahtumaan ensi kaudella. Tuntuu siltä, että he haluavat tuoda hänet takaisin.
Ew

E!online
*Serenan ja Ericin isän paluu luo draamaa lapsille ja muillekkin lapsille ja Rufukselle ja Lilylle, koska on hieman taustaa..
*Matthew Settlen mukaan Billy Baldwin on hyvä lisäys sarjaan: -Siitä tulee hieno 3draama. Billy on energinen, hyvä näyttelijä. On uskottavaa, että hän on Serenan isä ja hyvä lisäys sarjaan.Tosi hyvä valinta.
* Rufuksen ja Lilyn poika Scott ei ole palaamassa lähiaikoina sarjaan. Stephanie Savage: -Hän on poistunut tästä sarjasta, mutta hän voi ehdottomasti palata ensi kaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti