maanantai 15. maaliskuuta 2010

Leighton Meester Demissä

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNDvnGPDsrb4FCHB_9uev5kBtM9KxaSFOaxBAir8G3K4HFuR2X5B4URw_y6yeKlywJtq-8nlJ8RR8xnTf5E5aBzSSdLh72jVuvq7f5y-pNQqdQuW3BlYIdGiPYKyM9LgMVWOuXBJPCMoDB/s400/leighton_meester-seventeen-march_2009-3.jpg
LEIGHTONIN TYYLIIN

Leighton Meester on kaukana roolihahmostaan Blair Waldorfista: hän kaipaa vapautta, rikkoo rajoja ja kulkee mieluiten pillifarkuissa. Opi Leightonin särmikkään tyylin salat.

TYYLI YSTÄVÄNÄ:USKOLLINEN

Ystävyydessä Meesterin tyyli on omistautuva. Hänen ystäväpiirinsä on hyvin pieni.
-En tee mitään sellaisilla kavereilla, jotka eivät ole hyvin läheisiä ystäviä. On tärkeää voida luottaa ihmisiin, hän sanoo Seventeenissä.
Viihdemaailmassa moni joutuu epäilemään läheistensä motiiveja. Myös Leighton tietää, että joskus kavereiden rehellisyys jättää toivomisen varaa.
-En anna kenellekkään tilaisuutta myydä minusta juttuja juorulehdille.
GG:n tytöistä Leighton on läheisin Blake Livelyn kanssa.
-Blake on äitihahmomme. Meillä kummallakin on pieni koira, jonka otamme aina mukaan kuvauksiin, Leighton sanoo Ok!:ssa.

opi Leightonilta:
Varo ystäviä, jotka eivät halua sinun menestyvän. Vietä aikaasi vain sellaisten ihmisten seurassa, joita itse ihailet ja jotka haluavat sinun parastasi.

TYYLI-IKONINA: YLLÄTTÄVÄ

Roolihahmonsa Blairin tavoin Leightonkin rakastaa muotia, mutta hän haluaa myös yllättää ja rikkoa rajoja pukeutumisellaan.
-vaatteilla on mukavan turvallista ottaa riskejä, hän sanoo Harper's Bazaar-lehdessä.
Leightonilla on stylisti, joka valitsee suurimman osan hänen vaatteistaan. Kuvausten ulkopuolella tähden tyyli on rockimpi ja tummanpuhuvampi kuin Blairin preppy-look: hän käyttää usein pillifarkkuja, tiukkoja toppeja ja silmälaseja. Ranteessa Leightonilla on kukkatatuointi, joka meikataan kuvauksissa piiloon.
-Yhdistelen vaatteita särmikkäästi ja käytän paljon mustaa. Hiuksenikin saavat olla vähän sekaisin.

opi Leightonilta:
Paras kauneusvinkki on pysytellä poissa auringosta ja käyttää iholla aina aurinkosuojaa. Leighton liputtaa luonnollisen tyylin puolesta: hän näyttää mielestään kauneimmalta ilman meikkiä.

PERHESUHTEISSA: REHELLINEN

Leightonin tapoihin ei kuulu peitellä menneisyyttään, joka on rajussa ristiriidassa kultalusikka suussa syntyneen Blairin hienostolapsuuden kanssa.
Leightonin syntyessä hänen äitinsä Constance istui teksasilaisessa vankilassa vankeustuomiota, jonka hän oli saanut marihuanalastin salakuljetuksesta. Myös Leightonin täti Judy on ollut kiven sisässä.
-Toisaalta hänen tekemänsä virheet eivät ole minun ongelmani. On turhaa hävetä asioita, jotka joku muu on tehnyt.

opi Leightonilta:
Älä tuomitse ihmisiä sen perusteella, millaisia he ovat joskus olleet. Kaikilla on mahdollisuus oppia virheistään ja muuttua.

TYYLI TYÖSSÄ: KOKEILEVA

-Olen kyllästynyt Blairin hiuspantaan, jota hän kantaa kuin kruunua. Kunpa Blair saisi tilaisuuden uudistua ja elää vähän, Meester parahtaa, kun häneltä tiedustelee mielipidettä tunnetuimmasta roolihahmostaan.
Vaikka Leighton on monen mielestä ilmetty Blair, hän ei voi kuvitella tekevänsä GG:tä vuosikausia. Tähti haluaa kokeilla uusia juttuja, ja hänen seuraavat tavoitteensa liittyvät musiikkiin. Leighton on julkaissut esikoissinkkunsa somebody to love, joka kuullaan myös GG:n 3.kaudella. Albumi ilmestyy ennen kesää.
Leighton kuvailee musiikkiaan elektropopiksi, jossa yhdistyvät Gwen Stefanin ja Kylie Minoguen soundit. -saan inspiraation musiikkiin omasta elämästäni, varsinkin pieleen menneistä seurustelusuhteista, hän sanoo Glamourissa.
Leighton ottaa levyllä kantaa turhaa tärkeilyä vastaan.
-Yksi levyn biiseistä on nimeltään you're not as cool as you think you are. Se kertoo ihmisistä, jotka ovat mielestään viileämpiä kuin eskimon jääkaappi. Olen saanut biisiin vaikutteita Katy Perryltä, Leighton kertoo MTV:n nettisivuilla.
Näyttelijä teki viime vuonna myös kaksi elokuvaa, joista jännäri Date Night saapuu Suomeen huhtikuussa (9 päivä) . Painajaismaisesta kämppiksestä kertovassa The Roommate-leffassa Leightonin rinnalla nähdään Twilightista tuttu Cam Gigandet. Parhaillaan Leighton kuvaa leffaa nimeltä Love don't let me down, joka sijoittuu kantrimusiikin ympyröihin.

opi Leightonilta:
päätä itse, mitä tavoittelet elämässäsi. Ihmiset rakastavat luokittelua, mutta Leighton ei kuuntele niitä, joiden mielestä näyttelijän ei pitäisi haaveilla laulamisesta.

RAKKAUDESSA: AILAHTELEVA

Lemmenasioissa Leighton on kärsimätön uneksija. Hän kyllästyy suhteessa helposti ja etsii ikuista, täydellistä rakkautta.
-Jossain vaiheessa suhdetta olen alkanut inhota kaikkia edellisiä poikaystäviäni. Nykyään haluan seurustella vain sellaisten ihmisen kanssa,josta ajattelen, että tämän tyypin rinnalla haluan viettää loppu elämäni. Aiemmin olen aina tiennyt, että juttu päättyy aikanaan, Leighton tunnustaa Glamourissa.
Leightonin nykyinen kundikaveri on romanialainen Sebastian Stan, joka esittää GG:ssä Chuckin kilpailijaa Carter Baizeria.
Kaksikko on viihtynyt yhdessä pari vuotta, mutta huhuista huolimatta he eivät ole kihlautuneet. Leighton kertoo, että on aiemmin yrittänyt vältellä rakastumista.
-Menetän nopeasti kiinnostukseni, ja sitten suhde väljääntyy. Aina kun olen ollut rakastunut, tunne on kestänyt vain hetken. Sebastianin kanssa on erilaista.
-Tämä suhde vetoaa minuun, koska hän elää omaa elämäänsä eikä pyöri koko ajan helmoissani. En halua kesyttää ketään. Pidän kundeista, jotka ovat vähän vaikeasti saatavilla.

opi Leightonilta:
Elä hetkessä ja kuuntele tunteitasi.On typerää seurustella vain seurustelun vuoksi.


KURKKAA LEIGHTONIN OPASTUKSELLA GG:N UUSIIN JAKSOIHIN
http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2009/09/55386.jpg
"Uusissa jaksoissa Blairin ja Serenan välit kiristyvät katkeamispisteeseen. He riitelevät jatkuvasti, ja Blair ottaa rinnalleen uuden parhaan ystävän, jonka avulla hän yrittää tehdä Serenan mustasukkaiseksi."

"Roolini on opettanut minulle paljon muodista, mutta Blair pukeutuu minun makuuni vähän konservatiivisesti. Blairin tyyli on jenkkiversio japanilaisen koulutytön lookista. Jokainen vaatekerta on viimeisen päälle mietitty ja pursuaa asusteista. Harva käyttäisi oikeasti koulussa rusetteja, värikkäitä sukkahousuja ja korkeita korkoja joka päivä."

http://images2.fanpop.com/images/photos/7300000/season-3-blair-waldorf-7319685-471-600.jpg
"Chuckin ja Blairin suhde on hyvin romanttinen. Chuck tietää, mitä haluaa. On ihanaa, että he päätyivät 2.kauden lopulla yhteen, mutta Chuck ei ole kovin helppo tyyppi. Vaikka seurustelu alkaa 3.kaudella hyvin, Blair on loppujen lopuksi kaksikosta se rakastuneempi osapuoli. Tiedossa on sydänsuruja!"


"Blair on minusta hiukan lapsellinen. Näen vähän väliä hänen kaltaisiaan tyttöjä, jotka hermoilevat kundeista ja tekevät kaikkensa ollakseen koulun suosituimpia ja näteimpiä. Haluaisin ravistella heidät hereille: elämässä on muutakin mietittävää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti