sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kelly ja Matthew hyvä pari tv:ssä


Matthew Settle ja Kelly Rutherford hehkuttavat, että Rufus ja Lily ovat tv:n täydellinen pari. -Joo. Olemme hyvännäköisiä, Settle sanoi Peoplelle. -Vitsi vitsi. Kelly on kaunis- ja olen hoitanut tukkani, joten minun pitäisi näyttää Ok:lta.

He ovat ruudussa pari, mutta nyt heidät yhdistetään jatkuvasti ruudun ulkopuolelta huhujen takia. Pitäisikö teidän deitata? -En tiedä. Luulen niin. Fanit eivät ole sanoneet että meidän pitäisi deitata, mutten tiedä, Kelly kertoi Peoplelle.

He ovat tukeneet toisiansa erojen takia, koska Settle erosi hiljattain vaimostaan ja Kelly vuonna 2008 miehestään. -Hän tukee. Hän on mahtava ystävä ja arvostan sitä, Kelly sanoi.

Settle lisäsi: -Olemme hyviä ystäviä. Kellyllä ja minulla on paljon yhteistä, koska tuemme toisiamme tässä elämäntilanteessa.

Lue lisää:

Gossip Girlin Matthew ja Kelly Peoplessa

Lue myös: (Huom. mahdollinen juonipaljastus)
EXCLUSIVE: Find Out Who’s Joining The ‘Gossip Girl’ Cast!

*Van der Woodsenit & Humphreyt saavat uuden tulokkaan: -Saamme lemmikin, Kelly paljasti. Matthew lisäsi: -Joo, Berhandilaisen. Kelly korjasi: -itseasiassa kaksi kissaa!

*Taylor Momsenin musiikki-urasta: -Hän on mahtava!, Kelly sanoi. -Joskus hän treenaa pukuhuoneessa. -Sanoin hänelle, että tahdon ensimmäisen kopion hänen levystään hänen oikean äitinsä jälkeen.

Penn Badgleystä: -Penn rustailee nyt musiikkia, Kelly paljasti.

www.hollywoodlife.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti