sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tv Line kurkkaa 5.kauteen (Spoil!)

http://shechive.files.wordpress.com/2011/09/z-gossip-girl-15.jpg?w=500&h=341
5.kausi alkaa pyörimään Yhdysvalloissa maanantaina ja sitä ollaan hehkutettu yhdeksi Gossip Girlin parhaimmista kausista. Tv Line kurkkasi uuteen kauteen ja haastatteli sarjan tuottajaa Josh Safrania.

* Josh korostaa Danilla olevan tunteita Blairia kohtaan: - Parvekkeen kohtaus kertoo asiasta. En tiedä onko se kauhean romanttista... tässä on mielestämme kolmiodraama, Chuck, Louis ja Blair, Josh selventää. - Danin rooli tässä kolmiodraamassa on aika yllättävä.
Myös Danin Inside- novellin julkaiseminen kuumentaa tunteita. Etenkin kun yksi luku on kirjoitettu kokonaan Blairista! - Kaikella on jokin reaktio ja ei välttämättä sellainen, kuin Dan olettaisi niiden olevan. Mutta kyllä on myös odotettujakin. Joshin mukaan Danin ja Naten ystävyyssuhde joutuu koetukselle. Varmaankin sen takia, että Dan on tehnyt novellissaan Naten homoksi. Auts!

* GG:llä riittää työtä. - Hän on aika paljon mukana jutuissa tällä kaudella, melkein yhtä paljon kuin ensimmäisellä kaudella. Josh ei kuitenkaan sano aiotaanko hahmo paljastaa. Sen hän kuitenkin paljastaa, että GG saa kilpailijan. - Ehkä on joku, joka osaa käyttää teknologiaa paremmin kuin hän ja uhkaa GG:n asemaa. Diana Payne?

* Diana Paynellä on paha juoni, johon hän vetää Naten mukaan. Puumanainen ei kuitenkaan salaa sitä keltään. - Hän on aika avoin asiasta. Vaikka hän vähän sotkeekin pakkaa saadakseen haluamansa, hän pitää tavoitteensa. Jos ihmiset eivät suostu hänen vaatimuuksiinsa, hän siirtää heidät syrjään.

* Chuckin uusi elämäntyyli avaa Safranin mukaan uuden oven hänelle.

* Nate ja Serena eivät palaa yhteen ainakaan näillä näkymin ja ovat vain tosi hyviä kavereita. - Emme suunnittele heidän yhteen paluutaan, Josh painottaa. Muita juonia heillä kyllä riiittää. Serena saa opastajan leffan tuotantopuolelta ja selvittää mihin pystyy. Nate sen sijaan tajuaa olevansa täysin hukassa. - Hänellä on melkeimpä isoin tarina. Hänen juoneensa liittyy kasvuvaiheet ja elämänhallinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti