perjantai 2. syyskuuta 2011

Spoileria

5.kausi lähestyy Cw:llä! Gossip Girlin näyttelijät ja kuvausryhmä ovat olleet ahkeria ja tehneet jaksoja vuoron perään uutta kautta varten. Mutta mitä tuleekaan tapahtumaan? Tässä hieman esimakua:

CW

1. Blair on viettänyt mahtavan kesän kihlattunsa prinssi Louisin kanssa Monacossa. Mutta kun Blair palaa kotiin, hän saa huomata miten paljon päänvaivaa kuninkaalisten häiden järjestäminen aiheuttaa. Ja Blairin ja Chuckin ratkaisu luopua toisistaan ei helpota asiaa tippaakaan.

2. Serena sai superhienon kesätyön Los Angelesissa ja työskentelee A- listan ohjaajan kanssa. Serena on löytänyt Kaliforniassa elämälleen uuden tarkoituksen, mutta hänen serkkunsa Charlien äiti- kuviot saattavat pilata kaiken.

3. Nate ja Chuck matkustelivat kesällä ympäri maailmaa ja he vierailevat Los Angelesissa Serenan luona ja juttu menee hieman överiksi. Nate päätyy sänkyyn seksikkään ja mysteerisen vanhemman naisen, Dianan (Elizabeth Hurley) kanssa. Naisella on kyllä muutakin tarkoitusperää... Chuck haluaa panna elämänsä peliin, eli vaaraan.

4. Dan vietti kesän Hamptonsissa ja hänen maailmansa kaatuu, kun hän saa tietää Vanessan toimineen hänen selkänsä takana ja löytäneen jonkin julkaisemaan hänen novellinsa. Dan on peloissaan, että kaikki hänen kaverinsa ja perhe lukevat hänen kritiikkinsä New Yorkin sisääpiireistä, mutta sanoisiko hän muka ei kuuluisuudelle ja varakkuudelle?

TVLINE

Josh Safran spoilasi uudesta kaudesta.

* Josh on innoissaan Blairin ja Louisin kuninkaalisista häistä: - Niissä on suihku. Puku. Kuvaajat. istumisjärjestys. Kakun maistamiset. Häiden järjestäminen voi olla vaikeaa, vaikka kyseessä ei olisikaan kuninkaaliset häät. Heillä tulee olemaan vaikeuksia ja iloja, kummallakin sekä parina, että yksilönä, Josh juoruaa.

* Danilla tulee olemaan vaikeuksia kuuluisuuden kanssa.

- Hän joutuu kypsymään nopeammin, koska hän ei tehnyt itse päätöstä. Kun se tapahtuu... Se on kuin joku ampuisi sinua. Dan pohdiskelee, missä hän oikein on, Josh sanoo. Hänen mukaansa Danin ja Blairin ystävyys tulee vaikuttamaan kuvioihin.

* Safran lupaa, että Chuckilla ja Blairilla tulee olemaan ainakin jonkinlaista säätöä. - Emme ole hylänneet heitä. Kaikessa ei kuitenkaan ole aina kyse heistä.

* Hän lupaa Serenan muuttuneen. - Serena ei ole enää hukassa. Hän siis löysi elämälleen jonkinlaisen tarkoituksen Los Angelesissa. - Hän on ottanut työn, jota hänelle tarjottiin viime kauden lopusta ja näemme miten se toimi hänellä. Serenan suunnitelmat ovat aika selkeät.

* Elizabeth Hurleyn näyttelemä bisnesnainen Diana Payne tulee kuvioihin kauden alusta. - Hän sopii täydellisesti GG:n maailmaan. Diana näkee potentiaalia näissä 20- vuotiaissa ja uskoo heistä olevan enemmän hyötyä. Hän ajaa heidän asioitaan ja saa heidät työskentelemään hänelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti