tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kohu paisuu: Leightonin äiti haastoi Leightonin oikeuteen

Gossip Girlin Leighton Meesterin ja hänen äitinsä Constancen välit ovat jäätävät. Kummatkin ovat haastaneet toisensa oikeuteen!

Kerroin aiemmin, että Leighton haastoi äitinsä oikeuteen kavalluksesta. Constance oli vienyt rahat, noin 5 200 euroa, jotka Leigh oli lähettänyt pikkuveljelleen Alexanderille sairaalalaskuja varten. Hän oli käyttänyt rahat plastiikkakirurgiaan, hiuspidennyksiin ja botoxiin.

Nyt Constance on haastanut Leightonin oikeuteen ja syynä on pahoinpitely. Äiti väittää Leightonin hakanneen häntä pullolla päähän rajun riidan päätteeksi ja että veljen on täytynyt tulla väliin. Tämä tapahtui Constancen mukaan joulukuussa.

Lisäksi Constance väittää, että hän teki sopimuksen Leightonin kanssa, koska Leighton ei saanut veljeään Alexanderia lähtemään hänen kanssaan New Yorkiin, kun hän oli vasta ollut aivoleikkauksessa.

Kovin luotettavalta tuo väite ei tunnu ja Leightonin äitiä on syytetty uhkailusta ja hän istui huumeiden salakuljetuksesta tuomiota, kun Leighton syntyi.

Leightonille tämä julkinen riita on kova paikka.

- Tämä on todella vaikea Leightonille. Hän vain huolehti aina veljestään. Leighton on todella läheinen veljensä ja isänsä kanssa. Hänen vanhempansa ovat siis eronneet. Leighton on ihana tyttö - hän välittää työstään, kavereistaan ja perheestään, lähde kertoo Peoplelle.

Huh huh mitä draamaa!

People/mtv3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti