lauantai 30. heinäkuuta 2011

Blake Lively Inquirerin haastattelussa

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGWbhrsS5sPyvwS9UlOkoGNU_qOa10YjpQ65J5LdowkTUGdgvdqjkuSuMvB00s6RJJ0U-sHqWCvXAbYvzfVaESMCGno_Xt-EW8tr1mX8n8-kcx9D4EzSD4r-kkxJ5D7J5GzJuxXjNGU38/s640/Actress+Blake+Lively+poses+at+the+BAFTA+Brits+to+Watch+event+in+Los+Angeles%252C+California+July+9%252C+2011.+Prince+William+and+his+wife+Catherine%252C+Duchess+of+Cambridge%252C+are+on+a+royal+visit+to+California+from+July+8+to+July+10.jpeg
BLAKE ON ENEMMÄN KUIN JUORUTYTTÖ

Blake Lively oli juttu tuulella Los Angelesissa, kun hän pääsi Entertainment Inquirerin piinapenkkiin.

- Jos joku väittää olevansa peloton, hän ei puhu totta, Blake totesi alkuun. - Täytyy olla taito selättää pelko tai joku muu este. Haluan jonkun, joka pystyy kohtaamaan haasteensa ja auttaa siinä myös minua. Jokaisessa suhteessa, on kyse sitten rakkaudesta, kaveruudesta tai perheenjäsenyydestä etsitään aina tukea ja turvaa. Sinä itsekkin voit olla sellainen. Tärkeää on antaa ja ottaa vastaan, hän luennoi.

Blake ruotii omia ilmeitään.
- Olen todella ilmeikäs tosielämässä. Olin niin typerä ja menin katsomaan ensiesiintymiseni Lettermanin talkshow'ssa. Ihmettelin puhunko oikeasti niin. Se oli noloa! Muistutan itseäni pysymään sellaisena kuin olen. Olisin todella huono näyttelijä, jos esittäisin itseäni. Minusta ajateltaisiin ylinäyttelevänä ja olisin kamala. Yritän vältellä itseni esittämistä ruudulla.

Hän on tyytyväinen tämän hetkiseen elämäntilanteensa.
- Olen todella onnellinen, Blake sanoo. Hän on päässyt välillä lomailemaan. - saan aika harvoin vapaa-aikaa. Hän on tyytyväinen myös siihen, että saa GG:n kuvaustauolla purkittaa leffoja.
- Kuvaamme GG:tä 10 kuukautta vuodessa, 5 päivänä viikossa, 16 tuntia päivässä. Kuvasin The Townia viikonloppuisin, hän huomauttaa.

Blake nähdään ensi viikolla suomen ensi-iltansa saavassa elokuvassa Green Lantern. Siinä hänet nähdään Ryan Reynoldsin vastanäyttelijänä. Blake toivoi, että he olisivat valmistauneet elokuvaan suihkukoneilla lentämällä, mutta he harjoittelivat simulaattoreilla. - Sain tavata lentäjiä. Meidät kutsuttiin kyytiin hävittäjiin. Toivottavasti saamme tehdä niin pian. Blake kiusasi Ryania. - Ryan jänistää siitä. Ehkä hän alkaa voida pahoin. Älkää kertoko hänelle, että sanoin näin, Blake nauraa. Millaista Ryanin kanssa oli työskennellä? - Komistuksella oli harmaa puku päällään, jossa oli seurantapisteitä. Niitä oli myös hänen naamallaan. Sitten hänellä oli naamari, jossa oli piilarit, joten hän näytti naurettavalta koko ajan. En voinut nauttia Peoplen seksikkäimmästä miehestä, koska hän näytti ihan hovinarrilta. Mutta hän näyttää hyvältä filmissä. Hän teki työstäni vaikeampaa, koska hän kuntoilee. Sanoin hänelle, että minun täytyy kuntoilla, jotta et näyttäisi paremmalta. Olen tyttö. Minun täytyy näyttää paremmalta. Koska hän näytti niin hyvältä, minun täytyi mennä kuntosalille muutamana päivänä viikossa.

Blake tunnustautuu Pariisi faniksi, muutenkin kuin Chanelin takia. Hän on päättänyt opiskella ranskaa. - Vietän Pariisissa paljon aikaa Chanelin takia. Rakastan kaikkea maan kulttuurissa. Tunsin oloni vammaiseksi, kun en tiennyt kieltä. Hän aloitti kielitunnit instituutilla Etelä- Ranskassa. Blake ei tiennyt aiemmin yhtään sanaa ranskaksi. Kun hän oli ollut siellä 18 päivää ja viimenen viikko oli menossa hän pystyi tekemään 20 minuuttisen esittelyn puhuen pelkästään ranskaa. Näyttelijätär työsti sitä todella paljon. Englantia ei saanut puhua ensimmäisestä päivästä asti. He velottivat siellä euron joka ikisestä englanninkielisestä sanasta.

Blake kuvaa tällä hetkellä Savages- elokuvaa. - Olen innoissani Oliverin kanssa työskentelystä. Hän on äärettömän lahjakas. Hänellä on vahvimmat mielipiteet, joihin olen törmännyt. Saan olla naisena hänen yhdessä leffassaan, jotka ovat yleensä niin adrenaliinia ja testosteronia täynnä. Odotan leffaroolia todella! - Savages kertoo marihuanan kasvattajista, joiden bisnekset sotkee meksikolainen huumekartelli. Kaksi jätkää tekevät jutut aika erilaisella tavalla, vihreästi, ystävällisesti ja turvallisesti. He eivät ole niin väkivaltaisia. Heidän pitää muuttaa toimintaa, kun heidän tyttöystävänsä, siis minä, huumekartelli kidnappaa. Kaikilla on eri elementtinsä. Hahmoni heijastaa kaikkia. Kartellin synkkyyttä. Poikien hengellistä luonnetta. Hänellä on entisen sotilaan sydän ja särmä. Hahmoani on mielenkiintoista esittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti