lauantai 30. heinäkuuta 2011

Blake Joy-lehden haastattelussa

Blake Lively oli saksalaisen Joy-lehden haastattelussa.

Miksi et kuvaa ikinä romanttista komediaa?
- Etsin aina rooleja, joilla ei ole mitään tekemistä GG roolin kanssa. Se saa agenttini hulluiksi (nauraa). Koska saan itse asiassa paljon tarjouksia komedia rooleista. Mutta en halua esittää niitä. Haluan ottaa riskejä, kun kyse on leffaroolista.

Onko sinulla vaikeuksia saada "rumia" rooleja?
- Ehdottomasti! Minun täytyi taistella tosi kovasti Carol- roolista Green Lanternissa. Kun koe-esiinnyin, he sanoivat että olen kaunis ja voinko varmasti esittää voimanaista. Halusin näyttää kaikille, että voin myös esittää sellaisia rooleja, joten siksi pistin itseni niin likoon. Se oli haastavin rooli, jota olen koskaan esittänyt.

Mikä siinä stressasi?
- Olin viikolla kameran linssissä New Yorkissa kuvaamassa GG:tä ja lensin viikonloppuisin Louisianaan kuvaamaan Green Lanternia. Muulloin treenasin kuntosalilla, jotta olisin timmissä kunnossa elokuvassa.

Onko totta, että erositte Penn Badgleyn kanssa ajanpuutteen takia?
- Valehtelisin, jos sanoisin, että GG:n pitkät 16 tuntiset päivät ja leffaroolit eivät vaikuttaisi yksityiselämääni. Aikaa täytyy olla myös rakkaudelle - ennen kaikkea yhdessäololle, joka meiltä usein jäi väliin. Mutta olemme tunteneet toisemme lapsuudesta asti ja tulemme aina olemaan hyviä ystäviä.

Huhuttiin, että seurustelit sekä Ryan Reynoldsin, että Ryan Goslining kanssa. Miten asia on?
- Kummatkin Ryanit ovat vain minun hyviä ystäviäni.

Millainen unelmien miehesi olisi?
- Hänellä pitäisi olla pehmeä puoli ja hänen pitäisi olla maanläheinen. En pidä pahoista pojista, enkä maskuliinisista draamakuninkaista - suhteen pitäisi olla rento!

Miten rentoudut pitkän työpäivän jälkeen?
- Pidän aina välillä taukoa. Matkustin omin päin Intiassa ja Thaimaassa. Ensi kerralla haluaisin lentää Uuteen- Seelantiin tai Kiinaan. Kokkaus saa aina minut rentoutumaan, etenkin kun syön omia tuotoksiani (nauraa).

Miten pysyt sitten timmissä kunnossa?
- Olen tietoinen syömisistäni ja harrastan paljon urheilua. Mutta välillä pitää antaa lupa itselleen kaloreille. Perheeni on etelästä, jossa syödään enimmäkseen friteerattua ruokaa. Ruoka on aina ollut tärkeää meille. Yritän kerran kuukaudessa tehdä ison lounaan, jotta voin kutsua kaverini tai perheeni kylään.

Näytät kuvissa täydelliseltä. Näytätkö samalta yksityiselämässäsi?
- Noudatan omaa muotitietämystäni vapaalla. Otan kuvia aina yhdistelmistä joista pidän ja sitten etsin samoja. Monesti miksaan eri tyylejä. Muoti on minusta hauskaa ja siksi tälläyden aina fiiliksen mukaan.

Ovatko isot tapahtumat stressaavia?
- Pikemminkin vastakohtia. Tykkään pukea ylleni uusia muotiluomuksia ja saada suunnittelijoilta ilmaisia vaatteita. Muoti on minulle todella iso harrastus!

Kuinka monta mekkoa sinulla on vaatekaapissasi?
- Voi hyvä luoja! Nyt siellä on varmaan jotain 450. Puhumattakaan 150 käsilaukustani ja 300 kengästä. En kohta pysty enää laskemaan niitä (nauraa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti