lauantai 30. heinäkuuta 2011

Blake Lively haastattelussa

http://www.fashionnewz.nl/img/artikelen/hoofd/foto_9326_fotos-rare-combinatie-voor-blake-lively.jpg
Blake Lively oli haastattelussa.

Blaken lemppari leffoihin lukeutuu The Wizard of oz.
- Rakastan taikuutta, fantasiaa, onnellisuutta ja kimmallusta. Sellaisen elämän toivoin itselleni.

Neito nähdään tänä kesänä supersankari leffassa The Green Lantern, jota hän tähdittää nappisilmä Ryan Reynoldsin kanssa.
- Tein nuorena supersankari elokuville kunniaa tehden karate liikkeitä ja teeskennellen lentämistä. Joten tähän leffaan pääseminen oli jännittävää.

Näyttelijätär on monesti sanonut ettei nauti yökerhoissa käymisestä ja hän toistaa saman myös tässä haastattelussa. Toisaalta hänet on bongattu niistäkin aina silloin tällöin...
- Jos niin halutaan tehdä niin se on hyvä, mutta se ei ole minua varten. Menen aina silloin tällöin, mutta paiskin paljon töitä ja en halua minkään pilaavan sitä, Blake tuumaa. Viisaita sanoja.

Blake on hyvää pataa Voguen Anna Wintourin kanssa. Ja tietenkin Chanelin Karl Lagerfeldin. Anna antaa Blakelle aina silloin tällöin tyylivinkkejä.
- Hän ehdottaa pukemaan jotain ja sitten se onkin esillä muotinäytöksissä, Kaunotar ihmettelee. Hänellä on myös uusi kampanja kuvattavanaan, mutta hän ei hiisku mitään siitä. - Voisin kertoa, mutta sitten minun täytyisi nirhata sinut, Blake vitsailee. Blake on aina ollut kiinnostunut muodista. Suuri syy tähän on se, että hänen äitinsä ja kaksi siskoa ovat kaikki olleet malleina.
- Muodin maailma inspiroi ja innostuttaa minua. Jotkut ihmiset eivät välitä vaatteista - he palkkaavat stylistejä ja jättävät sen heidän vastuulleen. En ole koskaan palkannut stylistiä, enkä kyllä palkkaakaan. Blaken mukaan muoti ei ole kuitenkaan mennyt ohi näyttelemisen. - Tiedän kyllä mitä olen voinut tehdä tähän mennessä. Olen sarjassa kymmenen kuukautta vuodessa ja ihmisten kodeissa viikoittain ja muoti kyllä määrittää sarjaa, ja siitä minut yleensäkkin tunnetaan.


Blake kumoaa haastattelussa olevansa sinkkuelämään jatko-osassa.

Lively on jatkuvasti yhdistetty toisiin miesnäyttelijöihin sen jälkeen kun hän erosi Penn Badgleystä ja tällä kertaa hänet on nähty Leonardo DiCaprion seurasta. Hän ei halua kommentoida parisuhteitaan mitenkään. - En kommentoi niitä. Suojelen yksityisyyttäni. Näyttelijäksi tahtominen on eri asia kuin kuuluisaksi haluaminen.

Toisaalta Blake kiittelee exäänsä Penniä, joka auttoi häneä vaikeina aikoina. He tulivat kummatkin pinnalle GG:n myötä ja se on ollut välillä todella raskasta kummallekkin. - Kukaan ei ymmärrä miten dramaattinen muutos se on. Sitä ei tiedä kokematta. On ihanaa, että on ihmisiä rinnalla, jotka tietävät mitä käyn läpi.

Näyttelijätär tuo jälleen esille sen, että oli nuorena ujo ja on edelleen. - Olin koulussa ujo. Mutta kun minut äänestettiin luokan pelleksi viimeisellä vuodella, se oli ihan järjetöntä. Hän kiittelee Eric- veljeään, joka uskoi hänen lahjoihiinsa ja vei hänet koe-esiintymiseen. - Veljeni ajatteli, että rakastan näyttelyä. Hän tiesi olevani luova ja minulla oli alasta vähän tietämystä, kun kasvoin sen maailmassa. Hän halusi minun löytävän kutsumukseni. Blake antoi periksi 17-vuotiaana ja lupautui koe-esiintymään. - Ericin agentit soittivat minulle. Hän käski heidän soittaa Blakeylle, jossa jotain hyvää olisi tulossa. Hän oli niin pomottava, Blake kertoo. Pian tämän jälkeen hän nappasi osan elokuvassa Neljä tyttöä ja maagiset farkut ja loppu onkin historiaa. Neidolla oli kuitenkin varasuunnitelma, jos näyttelijänura ei olisi ottanut tuulta purjeisiin. Hän nimittäin halusi opiskelemaan yliopistoon.

Koko ajan on jauhettu, etteivät sarjan näyttelijättäret tule toimeen keskenään. Blake on kyllästynyt iän ikuisiin huhuihin, mutta jaksaa kuitenkin niitä nyt kommentoida.

- Se on ihan naurettavaa ja ei kyllä pidä paikkaansa. Mutta naisia ei haluta nähdä ystävinä, jotka välittävät ja tukevat toisiaan, koska se ei myy lehtiä. He asettavat naiset aina vastakkain. Ei koskaan poikia - pojat ovat aina kavereita ja se ärsyttää minua.

Blake ihannoi vanhan ajan Hollywoodia ja hänen suosikkeihin kuuluu Paul Newman, Audrey Hepburn, Grace Kelly ja Jean Seberg. Nykypäivän roolimalleja ovat Daniel Day-Lewis, Cate Blanchett ja Annette Bening.


Blakelta löytyy taustalta sellaisia elokuvia kuin The Town ja The Private Lives of Pippa Lee. The Townin ohjaaja Ben Affleck ei edes tunnistanut Blakea koe-esiintymisessä ja luuli tätä bostonilaiseksi. - Benillä on varmaan parempaakin tekemistä, kuin katsoa tv:tä, Blake virnistelee. The Townissa hänellä oli työstettävänä rankka rooli - huumeäiti. - Rupean jännittämään kun menen kameran eteen. Tykkään haastavista rooleista, mutta kun saan haasteen vastaan olen kauhuissani, että joudun tekemään sen sillä hetkellä.

Neito rakastaa kokkaamista vapaa-ajalla ja suunnittelee avaavaansa joskus omia ravintoloita.
- En tule nimeämään niitä minun mukaani. Haluan ravintolan puhuvan puolestaan. Elämääni sisältyy kokkaaminen, perhe ja ystävät. On tärkeää pitää työ ja oma elämä erillään ja julkisuus on lyhytkestoista. Jos se viedään pois, se voi vetää sinulta pohjan. Elän aika lumottua elämää, Blake toteaa loppuun.


Lähde: Dailytelegraph.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti