perjantai 12. marraskuuta 2010

Taylor Momsen Wonderland-lehdessä

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena

Taylor Momsen on Wonderland- lehden marraskuun numerossa.

Tässä otteita haastattelusta:
  • Taylor kuvailee Gossip Girlin kuvauksia työympäristöksi. Ja tottahan se on.
  • Taylor puhui kuuluisasta bloggaajasta Perez Hiltonista, joka on ilkeillyt hänen kustannuksellaan. - Hän sanoo kaikista jotain pahaa!, Taylor nauraa. -Sanooko hän koskaan mitään hyvää kenestäkään? Se on hänen työtään. En tiedä miksi ihmiset ottavat sen niin vakavasti. Kun ihmiset lukevat juoruja tuollaisilta sivustoilta, he tajuavat, että he saavat palkkaa puhumalla paskaa ja alentamalla. Jos puhuttaisiin jotain hyvää, se ei olisi mitenkään erityisen suosittu. Loukkauksien lukeminen viihdyttää enemmän kuin kehujen!
  • Miten hän neuvoisi unelmien tavoittelemisessa? - Kaikki tulevat aina puhumaan paskaa olisit sitten kuka tahansa. Joten niin kauan kuin pysyt rehellisenä itsellesi, se on mitä coolein asia. Tuo on ainut asia mistä voin saarnata. Älä ole minun kaltainen! Ole vain oma itsesi.
  • Taylor aikoo omien sanojensa mukaan tehdä musiikkia niin kauan kuin pystyy.. -Tahdon tehdä musiikkia koko loppuelämäni ajan, Taylor sanoi intohimostaan. Eli laulajan ura voittaa näyttelemisen. - Olen kirjoittanut biisejä 5-vuotiaasta asti ja musiikki on aina ollut osa elämääni ja on edelleen. Siinä saa ilmaista itseään enemmän kuin normaalissa työssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti