torstai 4. marraskuuta 2010

Leighton on kiireinen näyttelijätär

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2010/11/leighton-meester-vera-wang-fragrance.jpg
Haastattelu

Kun Leighton Meester kysyy haluanko istua hänen viereensä taakse, unohdan äkkiä matkapahoinvoinnin pelon ja menemme mustaan SUVIIN. Meesterin ystävällinen ja rento käytös saa olon tuntumaan siltä kuin hengaisi tavalliseen tapaan, vaikka tapasimme juuri äskettäin haastattelua varten ja olemme menossa lentokentälle.

Tämä Toronto reissu on lyhyt käynti kiireiselle näyttelijättärelle ja tämä on osa Herbal Essencesin mediakiertuetta, jota hän käy ystävänsä ja hiusstylistinsä Charles Baker Strahanin kanssa.
- Käytin Herbal Essencesin tuotteita aiemminkin, mutta Charles esitteli brändin minulle uudelleen ja rakastuin siihen, Leighton sanoo.

Kiireiseen elämään kuuluu myös Gossip Girl- sarjan 4.kauden kuvaaminen. Hän esittää Gossip Girlissä Blair Waldorfia, manipuloivaa, suosittua ja rikasta nuorta. Lisäksi hänellä on ollut kiirettä monen elokuvan purkittamisen kanssa. Hän sai purkkiin edellisinä kuukausina kolme elokuvaa.

Country Strongia hän tähdittää Gwyneth Paltrowin ja Tim McGrawin kanssa. Elokuvan julkaisu ajankohta on ensi vuoden alussa, tammikuussa ja ensi-ilta tässä kuussa. Leffassa Meester esittää nuorta teksasilaista missilaulajaa.

Vaikka Leightonilla on hahmonsa kanssa yhteistä laulajan ura, Meester pitää parhaimpana roolissa sen eroavavuutta itsestään.
- Hän salailee paljon menneisyyttään, epävarmuuttaan ja puutteitaan ja on aika lailla pieni tyttö naisen vartalossa, Leighton kuvailee hahmoaan.
- Hän ihailee paljon Gwynethin hahmoa ja hän järkyttyy huomatessaan ettei ihailun kohde olekkaan sellainen kuin hän sen kuvitteli olevan.

Leighton Meester näyttelee helmikuussa ensi-iltansa saavan The Roommate- elokuvan toista pääosaa. Hänen vastanäyttelijänsä on unelmien kenttien Minka Kelly.
- Hahmo eroaa niin paljon itsestäni kun vain voi ja se on kaikista hankalin rooli jota olen koskaan näytellyt, Leighton kuvailee. - Joka päivä minun täytyi tehdä täysin erilainen valinta, mitä itse olisin oikeasti tehnyt.

Meesterin hahmot ovat aina jollain tavalla olleet outoja, pilalle hemmoteltuja, sekaisin olevia ja epämiellyttäviä. Leightonin mukaan heidän näyttelyn salaisuus on olla tuomitsematta hahmoja.
- Sinun täytyy ymmärtää heitä ja rakastaa heitä ja etsiä joitain samankaltaisuuksia kuin itsessä, olisi se sitten epäselvää, epämääräistä ja etäistä, tai jotain jotta voit olla yhteydessä hahmoon.

Leighton näyttelee Hugh Laurien, Katherine Keenerin, Alyson Janneyn ja Oliver Plattin kanssa elokuvassa The Oranger, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Tässäkin hänellä on kyseenalainen rooli.
- Olen yhden perheen tytär, joka rakastuu isään toisesta perheestä.

Tähti sanoo, ettei hänellä ole listaa haluamistaan rooleista.
- Olen ollut todella onnekas, koska hahmot, joita tahdoin esittää on myös käsikirjoituksissa ja jotka ovat upealla ja kauniilla tavalla luotuja ja minulla on aikaa tehdä rooli.

Lähde: [Source]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti