torstai 19. marraskuuta 2009

spoileria

http://cdn.okmagazine.com/wp-content/uploads/2009/09/szhorpenn928.jpg

Hilary Duff (Olivia) on jättänyt sarjan ja paluuta ei ole tulossa tällä kaudella. Oliviahan oli osallisena tässä 3kimpassa Danin ja Vanessan kanssa, josta kehkeytyi aika soppa. Lähteiden mukaan Dan ja Vanessa alkavat seurustelemaan. Natesta ja Serenasta tulee pari, muuten myös.

Jessica Szohr 3kimpasta E!onlinelle: -Saimme e-maileja cw:ltä miten asian pitäisi mennä ja mitä oli luvassa. Ja olin aika hermostunut, mutta en uskonut että juttu menisi oikeasti diilin mukaan. He olivat tosi hauskoja ja ammattimaisia, Penn ja Hilary ja meillä oli hauskaa. Teimme asiasta yksinkertaista ja helppoa ja toivon, että ihmiset nauttivat sen näkemisestä, Jess kertoi.

Leighton Meester (kollega) on luonut itselleen musiikkiuran näyttelemisen ohelle. Jessican poikaystävä/kollega Ed Westwick laulaa bändissä, kuten Taylor Momsenkin, hänkin kollega. Jess ei kuitenkaan suostu laulajaksi itse. -jos alkaisin laulaa tai yrittää tehdä jotain musikillista, he pysäyttäisivät kaiken musan, kaikki levy-yhtiöt, kaikki. En osaa laulaa eläekseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti