torstai 26. marraskuuta 2009

Helmi: juttu Leighton Meesteristä

Leighton Meester: Olen oppinut rakastamaan itseäni ilman meikkiä

26.11.2009 10:51
Kuva: Getty Images

Näyttelijänä ja laulajana ihastuttava Leighton Meester viihtyy vapaa-ajallaan aina ilman meikkiä. Kauneudestaan kuulu tähti rikkoo rajoja myös pukeutujana. Muoti on helppo keino olla kapinallinen.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

Leighton Meester tuli suurelle yleisölle tutuksi Gossip girl -sarjan ilkeänä Blair Waldorfina. Todellisuudessa tähti on kuitenkin roolihahmoaan suloisempi. Tähti muistuttaa, kuinka tärkeätä on suvaita kaikenlaisia ihmisiä heidän taustoistaan huolimatta. Meester on suvaitsevaisuudesta itse hyvä esimerkki, sillä tähden äiti palasi pian synnytyksen jälkeen vankilaan, jossa hän istui huumetuomiotaan. Silti Meesterillä on vain hyvää sanottavaa vanhemmistaan.

Söpöläinen kaipaa kuitenkin vähän särmää elämäänsä, sillä Meester on tunnustanut pitävänsä pahoista pojista, jotka määrittelevät itse omat sääntönsä.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

Monien muiden näyttelijöiden tavoin Meester aloitti uransa mallina, jolloin hän poseerasi muun muassa Ralph Laurenin mainoksissa. Mallintöitä hän ei ole jättänyt kokonaan vieläkään, sillä tänä vuonna hän solmi sopimuksen Reebookin kanssa.

Kuva: Getty Images

Mallintöistä lienee perua myös se, ettei Meester käytä ikinä meikkiä, ellei ole töissä. "Silloin saattaa unohtaa, miltä näyttää, ja olen oppinut rakastamaan itseni ilman meikkiä", Meester sanoo.

Tummatukkana upealta näyttävä Meester on oikeasti vaaleahiuksinen. Tummat kutrit hänelle värjättiin Gossip girl -sarjaa varten.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

Ikääntyminen ei Meesteriä pelota, sillä vanheneminen tuo hänen mukaansa mukanaan paljon hyviä asioita, kuten viisautta ja ymmärrystä. Kauneuden korjailuun hän suhtautuu silti hyväksyvästi. "Ymmärrän Botoxin käyttäjiä. Jos ihmiset haluavat sitä, käyttäköön vaan", Meester sanoo.

Konservatiiviseksi häntä ei voi kuvata myöskään pukeutujana. "Jos en voi ottaa riskejä pukeutumisessa, niin missä sitten?" Stella McCartneyta, , Chloéta, the Rowta, Lanvinia ja Calvin Kleinia rakastava näytttelijä kysyy.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: People, Cosmopolitan, harpersbazaar.com

Kuvat: Getty Images

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti