sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Spoileria

6X03 PROMO


SNEAK PEEK
 

REDUX 6X02:STA

* Naten heila Sage on Serenan poikaystävän Stevenin tytär! Nate ja Serena huomasivat Sagen ja Stevenin lounaalla ja Serena soittaa Stevenille selvittääkseen totuuden siitä missä Steven on. Ja tämä valehtelee. Serena päättää siitä huolimatta olla järjestämässä tilaisuutta Stevenin kanssa. Ja Sage ilmestyy tilaisuuteen ja pussailee Naten kanssa ja tietenkin Steven näkee sen... Ja Sagella on nyt tavoitteena pilata Stevenin ja Serenan suhde.
* Nelly Yuki palasi
* Dan ja Nate alkoivat pähkäillä novellin julkaisemista
* Chuck sai tietää, että Amira sai Bartilta rahaa, jotta tämä lähtisi, kuten myös Lily. 
 
Lue lisää: Redux


E!ONLINE

* Serena ja Dan palaavat yhteen pitkän tauon jälkeen! ja tämä tapahtuu kuudennen jakson tietämillä

* Finaalissa saattaa olla häät...  

SPOILERTV.COM

* Sarjan päätöksen nimi on "New York, I Love You XOXO"

EW

* Katie Cassidy palaa kuvioihin esittämään Juliet Sharpia! Hänet tullaan näkemään sarjan päätösjaksossa. Katie spotattiin viime viikolla kuvauksista. Hänen mukaansa kaikki tulevat yllättymään paluusta.

CELEBRITY- GOSSIP.NET
 
 * Taylor Momsen nähdään Jennynä sarjan päätösjaksossa! Taylor nimittäin spotattiin tällä viikolla kuvauspaikalta. Ja paluun tekee myös Eric (Connor Paolo). 

TVLINE

* Dan ja Serena palaavat yhteen, mutta Dan jekuttaa Serenaa. Steven katoaa kuvioista muutaamaksi jaksoksi, mutta palaa jaksoon 8. 

6x05 MONSTROUS BALL


Kun Eleanor antaa Blairille viimeisen varkoituksen, Blair yrittää entistä enemmän korjata ongelmat upealla mekolla, mutta jotain shokeeraavaa tapahtuu... Serena huolestuu Stevenin käytöksestä, mutta saa tietää pian syyn Stevenin käytökselle. Chuck saa yllättävän apurin Bartin menneisyyden kaivelussa. Dan julkaisee uuden artikkelin, mutta vastaanotto on päinvastainen kuin hän haluaa. 

VIDEOITA KUVAUKSISTA 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti