sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Leighton haastattelussa




BULLETTMEDIA.COM

The Orangesissa onni löytyy erikoisilla tavoilla ja erikoisista paikoista. Miten voit samaistua siihen ja mitä onni sinulle merkitsee?

- Onni tulee monin eri tavoin. Leffa näyttää sen erittäin mielenkiintoisesti ja lähestyttävästi. Joskus pahaa täytyy tapahtua, ennen kuin voi oikeasti ymmärtää kasvaneensa ja sen mitä onni merkitsee. Hyvä esimerkki on se, että David on suhteessa, jossa hän ei ole onnellinen ja Nina matkustaa paljon ja on väärien ihmisten kanssa ja tekee vääriä asioita, jotta voisi paeta kotoa ja hänen täytyi palata kotiin, jotta saisi tahtomansa ja hänen täytyi päättää turvallinen liitto, jotta löytäisi onnen. Asiat eivät voi olla aina samoin. Muutos tuo itse asiassa eniten onnea, koska jos pysyy aina samassa ja haluaa löytää onnea tilanteessa missä ei ole, niin sitä tarvitaan.  

GG:n viimeinen kausi alkaa. Oletteko kuvanneet päätöksen jo?
- Emme, kuvaamme kahdeksatta jaksoa tiistaina ja kuvattavaa on 10 jaksoa, joten minulla on vielä kolme jaksoa. 

Miten haluat Blairin juonen loppuvan?
- Kaikki sanovat pitävänsä siitä, että minut on linkitetty romanttisesti ja hahmooni on vaikuttanutkin katsojien ja kirjoittajien mielipiteet. Ihmiset pitävät Chuckista ja Blairista ja he haluavat varmasti heidän päätyvän yhteen. Mutta en tiedä miten tulee käymään, koska he pitävät sen salassa. 

Mitä tulet kaipaamaan eniten?
- Ihmisiä. Pystyn näkemään heidät kyllä uudelleen, kaikki saavat kyllä uusia töitä. Kuten tein tätä elokuvaa ja työskentelisn siinä samojen ihmisten kanssa, äänien vastaavien yms. Näen heitä jopa enemmän kuin omaa perhettäni. Olen todella innoissani, koska en ole enää kiinni sarjan aikataulussa. Olen saanut vain kaksi viikkoa lomaa jouluna.

Mitä teet sarjan jälkeen?
- Tämä oli upea kokemus ja voin tehdä elokuvia, joissa tunnen oloni näin hyväksi niin kyllä tekisin. En halua esittää taas samaa hahmoa, rikasta ja pilalle hemmoteltua. Haluan tehdä uusia asioita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti